Насіння коричневого кунжуту, Brown Sesame Seeds, Bob's Red Mill, 453 г
Насіння коричневого кунжуту мають багатий, горіховий смак, є однім із найбільш упізнаваних продуктів в світі. Він знаходять застосування в найрізноманітніших блюдах. Насіння кунжуту має велику поживну цінність, унікальний смак. Насіння кунжуту подрібнюють в пасту під назвою тахини, яку використовують в солоних стравах (хумус) і в складі солодощів (халва). Використання кунжуту досить різноманітно. Кунжут має широке застосування в хлібобулочних виробах, а так само застосовується в лікувальних цілях. Насіння кунжуту також високо цінуються за високий вміст масла, яке містить незамінні жирні кислоти і шанується в деяких культурах своїми цілющими властивостями. Як потужний антиоксидант, кунжутне насіння корисні для профілактики багатьох захворювань (рак, підвищення рівня холестерину в крові) і приносить величезну користь організму людини. Кунжут має багатий склад: амінокислоти, білки, вуглеводи, вітаміни (А, В, Е, С), мікроелементи, харчові волокна, лецитин. Насіння нормалізують роботу нервової і травної системи, сприяють відновленню мінерального балансу, впливають на склад крові. Масло конжута застосовують в косметології для догляду за шкірою і волоссям, приготуванні косметичних засобів. Дуже популярно застосування насіння кунжуту в раціоні вегетаріанців. Насіння коричневого кунжуту можна додавати в овочеві страви, салати, хліб, булочки і кекси. Для отримання більш докладної консультації ви можете звернутися до менеджера на сайт Biotus.
Bob's Red Mill, Brown Sesame Seeds
Пропоноване використання: тахини рецепт: 1 упаковка коричневого кунжуту; 3/4 чашки оливкової олії
Розігріти духовку до 190. На протвень розкласти тонким шаром насіння кунжут. Підсмажити насіння в духовці протягом приблизно 10 хвилин, помішуючи, щоб не підгорів. Після духовки охолодити протягом 20 хвилин. Після охолодження кунжутне насіння в кухонному комбайні перемолоти з додаванням оливкової олії 1-2 хвилин до вершкового стану. Зберігати тахини в холодильнику протягом тижня. Кількість 2 чашки.
Інші інгредієнти: коричневі насіння кунжуту.
склад: | ||
Порція: 2 столові ложки (16 г) | ||
Порцій в упаковці: 28 | ||
В одній порції | % Від добової потреби * | |
калорії | 92 | |
Калорії від жирів | 72 | |
всього жирів | 8 г | 12% |
насичений жир | 0 г | 0% |
мононасичених жир | 0 г | 0% |
полінасиченими жири | 0 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 2 мг | 0% |
всього вуглеводів | 4 г | 1% |
Харчові волокна цукор | 2 г 0 г | 9%
|
білок | 3 г | 0% |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 0% | |
кальцій Залізо | 16% 13% | |
* Добова потреба розрахована на дієту в 2000 калорій. Ваше денне споживання може бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях. |
|
калорії | 2,000 | 2,500 | |
всього жирів | Менше ніж | 65 г | 80 г |
насичений жир | Менше ніж | 20 г | 25 г |
холестерин | Менше ніж | 300 мг | 300 мг |
натрій | Менше ніж | 2,400 мг | 2,400 мг |
всього вуглеводів | 300 г | 375 г | |
Харчові волокна | 25 г | 30 г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
5
- Семена кунжута полезны для всего организма. Кунжутное семя использую для придания вкуса и текстуры выпечкам и салатным заправкам. А также для оздоровления: 20 грамм измельченных семян внутрь три раза в день вместе с водой перед приемом пищи.