Facebook Pixel

Житнє борошно, Rye Flour, Bob's Red Mill, 622 грами

Країна виробник: США
гарантія якості
Код товару: 15694
Штрих-код: 039978003140

Знятий з виробництва

365 грн
Нові товари Bob's Red Mill
Продавець: Biotus
Biotus
Аналогічний товар
Опис

Житнє борошно від Bob's Red Mill використовується для випічки хліба і хлібобулочних виробів багатьма народами. Велика частина висівок і зародка були видалені з насіння жита, тому борошно має менш інтенсивний аромат, більш світлий колір і більш легку консистенцію. Клейковина пшениці, в цьому продукті, була додана для поліпшення текстури і об'єму хлібобулочних виробів. Жито є багатим і універсальним джерелом білка і особливим типом волокна під назвою арабіноксілан, який також відомий своєю високою антиоксидантною активністю. Жито є джерелом селену, фосфору, магнію, міді, цинку і білка. Житня борошна від біотуса - це доповнення до будь-якого рецепту хліба. Жито може бути використана замість з іншими видами борошна з цільного зерна (пшениця, жито і коричневий рис) в різних хлібобулочних виробах.

Дієти з продуктами з цілісного зерна і інших рослинних продуктів з низьким вмістом жирів, насичених жирів і холестерину, може знизити ризик розвития серцево-судинних захворювань і деяких видів раку. На сайті Biotus також можна не тільки купити, а й ознайомитися з продукцією, отримати повну інформацію у наших консультантів.

Bob's Red Mill, Light Rye Flour

Спосіб приготування: рецепт булочок рулонів.

1 склянку теплої води (110 ° -120 °); 1 ст.л. сухих дріжджів від Bob's Red Mill; 1 столова ложка рослинної олії; 1 яйце; 2 столових ложки цукру; 1 чашка світлої житнього борошна; 2 - 2 1/2 склянки невибілений білого борошна; 1 1/2 чайної ложки солі, 1 ст. ложка кмину (за бажанням).

У великій мисці, посипати дріжджі над теплою водою, розмішати до розчинення. Додати масло, яйце, цукор, житнє борошно, 2 склянки сукна білого борошна і сіль. Ретельно перемішати, поки тісто не відставатиме від сторін миски. Tесто на робочій поверхні місити, додаючи невелику кількість борошна в міру необхідності. Добавітьтміном (якщо використовується). Місити до гладкого і пружного стану (8-10 хвилин).

Сформувати тісто в кулю; помістити у велику миску і накрити рушником, дати піднятися, поки не збільшиться в 2 рази розмірі. Вибити все повітря, розрізати тісто навпіл, посипати з кмином (при бажанні) і кожну половину сформувати в кулю. Накрити, нехай тісто відпочиває протягом 10 хвилин.

Формуючи з однієї кулі в 3 мотузки, а потім розрізати кожну мотузку на 3 рівні частини. Розкачати кожну частину в кулю. Змастити жиром деко. Відставити в тепле місце, накрити вологою тканиною, поки не удвоется в розмірі. Зробити розсічення один раз вниз по довжині кожного рулону.

Випічка: розігріти духовку до 200 °. Випікати з парою (помістити каструлю з гарячою водою на низ духовки). Випікати булочки 15-20 хвилин. Ці рулони тримати протягом декількох днів і може бути повторно нагріті. Вони заморожуються добре запечені або глевкий.

18 рулонів.

Інші інгредієнти: жито, клейковина пшениці.

 

Склад
склад:
Порція: 1/4 чашки (26г)
Порцій в упаковці: 23
  В одній порції % Від добової потреби *
калорії 100  
Калорії від жирів 5  
всього жирів 0.5 г 1%
насичений жир 0 г 0%
Транс-жири 0 г  
холестерин 0 мг 0%
натрій 0 мг 0%
всього вуглеводів 21 г 7%
Харчові волокна 1 г 4%
цукор 1 г  
білок 2 г  
Вітамін А   0%
Вітамін С   0%
кальцій   0%

Залізо

 

4%

 

   

* Добова потреба розрахована на дієту в 2000 калорій. Ваше денний вживання може бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях.

  калорії: 2,000 2,500
всього жирів Менше ніж 65 г 80 г
насичений жир Менше ніж 20g 25 г
холестерин Менше ніж 300 мг 300 мг
натрій Менше ніж 2,400 мг 2,400 мг
всього вуглеводів   300 г 375 г
Харчові волокна   25 г 30 г

Питання клієнтів

Немає питань

Задайте своє питання

Питання буде показаний після модерації.

    Всі відповіді будуть відображатися після модерації.

    Відгуки покупців

    4

    1 відгуки

    Фільтри
    Дата
    рейтинг Корисність
    1. Регина

      0 people found this helpful
      Это мука мелкого помола. Ее можно использовать вместе с другими видами муки для всех видов выпечки: хлеб, булочки, пирожки. Тесто хорошо поднимается. Изделия получаются вкусными, нежными и долго сохраняют свою свежесть.
      Цей відгук був корисний?
      0
      0
    Напишіть відгук
    Отримайте 40 грн на бонусний рахунок за відгук з фото або відео товару*
    * Деталі акції за посиланням
    Додати відгук
    • Як ви оцінюєте цей товар?

    Посилання на відео з Youtube

    Додавайте до 10 зображень в форматах .jpeg, .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

    Відгук буде показаний після модерації.

    loader
    Ви відправили відгуки модераторам.
    5% від кожного замовлення йде на допомогу зсу. Все для нашої перемоги! Слава Україні!
    -10% на перше замовлення після реєстрації*. Промокод: new10