Житнє борошно, Rye Flour, Bob's Red Mill, 622 грами
Під замовлення
Житнє борошно від Bob's Red Mill використовується для випічки хліба і хлібобулочних виробів багатьма народами. Велика частина висівок і зародка були видалені з насіння жита, тому борошно має менш інтенсивний аромат, більш світлий колір і більш легку консистенцію. Клейковина пшениці, в цьому продукті, була додана для поліпшення текстури і об'єму хлібобулочних виробів. Жито є багатим і універсальним джерелом білка і особливим типом волокна під назвою арабіноксілан, який також відомий своєю високою антиоксидантною активністю. Жито є джерелом селену, фосфору, магнію, міді, цинку і білка. Житня борошна від біотуса - це доповнення до будь-якого рецепту хліба. Жито може бути використана замість з іншими видами борошна з цільного зерна (пшениця, жито і коричневий рис) в різних хлібобулочних виробах.
Дієти з продуктами з цілісного зерна і інших рослинних продуктів з низьким вмістом жирів, насичених жирів і холестерину, може знизити ризик розвития серцево-судинних захворювань і деяких видів раку. На сайті Biotus також можна не тільки купити, а й ознайомитися з продукцією, отримати повну інформацію у наших консультантів.
Bob's Red Mill, Light Rye Flour
Спосіб приготування: рецепт булочок рулонів.
1 склянку теплої води (110 ° -120 °); 1 ст.л. сухих дріжджів від Bob's Red Mill; 1 столова ложка рослинної олії; 1 яйце; 2 столових ложки цукру; 1 чашка світлої житнього борошна; 2 - 2 1/2 склянки невибілений білого борошна; 1 1/2 чайної ложки солі, 1 ст. ложка кмину (за бажанням).
У великій мисці, посипати дріжджі над теплою водою, розмішати до розчинення. Додати масло, яйце, цукор, житнє борошно, 2 склянки сукна білого борошна і сіль. Ретельно перемішати, поки тісто не відставатиме від сторін миски. Tесто на робочій поверхні місити, додаючи невелику кількість борошна в міру необхідності. Добавітьтміном (якщо використовується). Місити до гладкого і пружного стану (8-10 хвилин).
Сформувати тісто в кулю; помістити у велику миску і накрити рушником, дати піднятися, поки не збільшиться в 2 рази розмірі. Вибити все повітря, розрізати тісто навпіл, посипати з кмином (при бажанні) і кожну половину сформувати в кулю. Накрити, нехай тісто відпочиває протягом 10 хвилин.
Формуючи з однієї кулі в 3 мотузки, а потім розрізати кожну мотузку на 3 рівні частини. Розкачати кожну частину в кулю. Змастити жиром деко. Відставити в тепле місце, накрити вологою тканиною, поки не удвоется в розмірі. Зробити розсічення один раз вниз по довжині кожного рулону.
Випічка: розігріти духовку до 200 °. Випікати з парою (помістити каструлю з гарячою водою на низ духовки). Випікати булочки 15-20 хвилин. Ці рулони тримати протягом декількох днів і може бути повторно нагріті. Вони заморожуються добре запечені або глевкий.
18 рулонів.
Інші інгредієнти: жито, клейковина пшениці.
склад: | ||
Порція: 1/4 чашки (26г) | ||
Порцій в упаковці: 23 | ||
В одній порції | % Від добової потреби * | |
калорії | 100 | |
Калорії від жирів | 5 | |
всього жирів | 0.5 г | 1% |
насичений жир | 0 г | 0% |
Транс-жири | 0 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 0 мг | 0% |
всього вуглеводів | 21 г | 7% |
Харчові волокна | 1 г | 4% |
цукор | 1 г | |
білок | 2 г | |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 0% | |
кальцій | 0% | |
Залізо | 4%
|
* Добова потреба розрахована на дієту в 2000 калорій. Ваше денний вживання може бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях. |
калорії: | 2,000 | 2,500 | |
всього жирів | Менше ніж | 65 г | 80 г |
насичений жир | Менше ніж | 20g | 25 г |
холестерин | Менше ніж | 300 мг | 300 мг |
натрій | Менше ніж | 2,400 мг | 2,400 мг |
всього вуглеводів | 300 г | 375 г | |
Харчові волокна | 25 г | 30 г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
4
- Это мука мелкого помола. Ее можно использовать вместе с другими видами муки для всех видов выпечки: хлеб, булочки, пирожки. Тесто хорошо поднимается. Изделия получаются вкусными, нежными и долго сохраняют свою свежесть.