Facebook Pixel

Отзывы о магазине Biotus

Як ви оцінюєте роботу магазину?

Додайте ваш відгук

Відгук буде показаний після модерації.

Світлана
Задоволена якістю товарів на сайті та роботою інтернет-магазину. (Отзыв написан 05.12.2023)

Відповідь

Дякую
Лилия
Завжди купую вітаміни тільки в “Biotus” Задоволена обслуговуванням та якістю і вибором продукцї. (Отзыв написан 02.12.2023)

Відповідь

Дякую, Лилия!
Вадим
Швидка доставка. Товар якісний (Отзыв написан 30.11.2023)

Відповідь

Дякую, Вадим, за Вашу оцінку.
Діна Кумейко
Був дзвінок від представника фірми з обговоренням товару, строку придатності і адреси відправлення (Отзыв написан 26.11.2023)

Відповідь

Ми так і працюємо
Євгенія
Купую в Biotus вже 4 роки, але тільки зараз дійшла до реєстрації :)) шо я можу сказати, більше ніде вітаміни я не купую, а коли зʼявився чудовий магазин на Басейній, обожнюю заходити туди за замовленням і потрапляти в це царство здорового життя ???? Останнім часом купую саме товари фірми Biotus (до цього були NOW та Solgar), і дуже задоволена якістю, тим більше по таким цінам - ну це просто вогонь! 5-HTP чудово працює, як і вітамінні комплекси, тож буду повертатися ще не раз і не два :)) дякую за роботу, ви топ ❤️‍???? (Отзыв написан 23.11.2023)

Відповідь

Дякую, Євгенія за чудовий відгук і щирі слова. Будьте щасливі і здорові.
Моніка
Біотус дякую! Ви найкращі! І далі дружитиму з вами! Успіхів вашої компанії! (Отзыв написан 18.11.2023)

Відповідь

Дякую! Маємо 9 років роботи в Україні.
Леонид
Отличный магазин. Ассортимент почти как на Iherb, а цены практически те же. При этом, доставка оперативная и обслуживание супер. Большая благодарность Биотусу. (Отзыв написан 14.11.2023)

Відповідь

Большое спасибо, Деонид, приятно читать такой отзыв.
Евгений
Благодарю. Лучшая цена. Быстро. Надёжно. (Отзыв написан 05.11.2023)

Відповідь

Спасибо, Евгений
Галина
Взяла зовсім недавно. Сподобався сервіс)) приємно спілкуватися та отримувати відповіді на поставлене запитання. Запропонували хороші аналоги з різними цінами та складом. Є добрий вибір на сайті. (Отзыв написан 26.10.2023)

Відповідь

Дякую, Галина!
Violeta
Nerekomenduoju, po užsakymo susisiekia su pirkėju ,kad jie dovanoja siuntimo mokestį, nors pirkimo metu pirkėjas jį sumoka, o tada dar muitas prekės dydžio. (Отзыв написан 24.10.2023)

Відповідь

Здравствуйте, Violeta! В Вашем случае мы ничего дополнительно не взымали, оплата была изначально верная, Ваша посылка сейчас находится на таможне Литва; что касается пошлины - то это не мы, повлиять на это мы не в силе, при отправке предупрждаем, что такое возможно, но не всегда (все зависит от таможенного эксперта).
Марина
Доброго дня, дякую за оперативність)) Дуже приємно!) вчора отримали своє замовлення, відразу відкривши коробку син з'їв дві штуки, смак дуже класний, не нудотно смачний все в міру, дякую, будемо відновлювати імунітет ще сподобалося якісна упаковка класно. Дозування якраз. якщо буде користь замовлятиму завжди. Вік не важливий, щоб пити вітаміни завжди. Ще раз дякую всім доброго дня (Отзыв написан 17.10.2023)

Відповідь

Дякую і Вам, Марино, за добрі слова і побажання
Раиса
благодарю. препарат получили (Отзыв написан 14.10.2023)

Відповідь

Значит, все в порядке
Олександр Миколайович
Дякую за оперативність (Отзыв написан 10.10.2023)

Відповідь

Дякую, Вам.
Семен
Ситуація: Замовив добавку під замовлення однієї фірми, але, у той же день, купив у магазині таку ж добавку іншої фірми. Подзвонив дівчатам консультантам, щоб відмінити добавку з-під замовлення. Попри те, що у цей час технічні проблеми з сайтом біотус, їм напевно дзвонять багато людей робити замовлення. Без усяких проблем, швиденько, відмінили моє замовлення. Довіряю вашій компанії і раджу всім знайомим ваш магазин. Ви проявили людяність. Дякую вам, ваш постійний клієнт. (Отзыв написан 08.10.2023)

Відповідь

Дякую і Вам за добрі слова
Галина
Не один год покупаю БАДы на сайте ,когда Biotus стал производить сам для меня удишевилися БАДы для здоровья и мне это нравится (Отзыв написан 02.10.2023)

Відповідь

Мы постоянно расширяем количество производимой продукции
Галина
Выбираю этот сайт из -за частых акций (Отзыв написан 02.10.2023)

Відповідь

У нас акции проводятся постоянно, но при покупке уцененной продукции уточняйте у менеджеров причину скидки
Марина
Давно вже купую тут усі товари. Іноді треба чекати на доставку пару днів Новою поштою, але завжди упаковано правильно і всі товари - оригінали. Зараз покращую своє тіло, займаюсь у залі, сил більше, метаболізм пішов на покращення. Загалом, претензій немає, лише рекомендації (Отзыв написан 30.09.2023)

Відповідь

Дякую, Марина, за добрі слова
andromeda
Очень жаль, не возвращают деньги, если отказываются от товара. (Отзыв написан 29.09.2023)

Відповідь

Здравствуйте! Деньги за неполученный товар возвращаются обязательно в течение нескольких дней после отмены заказа.
Nataliia
напишу тут про саму компанію. Молодці! Розвиваються, збільшують асортимент в цілому і головне асортимент свого виробництва! Можна довіряти, сплачувати кошти на перед безпечно, чесна компанія! (Отзыв написан 24.09.2023)

Відповідь

Дякую, ми стараємося.
Наталия Фёдорова
Приємно вражена, що наші рухаються вперед. Знаю точно з особистих джерел, як власники їздили до Ісландії, ще коли працювали над виробництвом Омеги, тому довіряла сайту зразу. (Отзыв написан 24.09.2023)

Відповідь

Дякую, Наталіє, приємно читати про об"єктивну оцінку нашої роботи.
Ганна Василівна
Дякую за швидку доставку, хорошу приємну упаковку. У вас завжди приємно спілкуються менеджери та допомагають зробити правильний вибір. Кілька разів замовляла в інших магазинах, але ваш класний!! (Отзыв написан 11.09.2023)

Відповідь

Дякую, Ганна Василівна!
Людмила Винник
Дякую за швидку доставку. Товар дійсно якісний, зручна упаковка на довго вистачає. (Отзыв написан 11.09.2023)

Відповідь

І Вам дякую за приємні слова!
Ирина
Спасибо за ответ, молодцы, что развиваетесь и изготавливаете Украинские препараты, продолжайте и дальше, очень хочется видеть побольше препаратов Украинского производства. (Отзыв написан 08.09.2023)

Відповідь

Да, Ирина, в последние годы мы начали делать ставку на производство украинских витаминов. Они выигрывают в цене и не уступают в качестве американской продукции. Думаем, что это должно удовлетворять запросы отечественных потребителей.
Любов
Дякую швидко відправили (Отзыв написан 03.09.2023)

Відповідь

Дякую, Люба
Показати ще
5% від кожного замовлення йде на допомогу зсу. Все для нашої перемоги! Слава Україні!
-7% на перше замовлення після реєстрації*. Промокод: new7