Пшеничне борошно (Грема), Wheat Flour, Bob's Red Mill, органік, 680 г
Пшенична органічна мука (Грема) виготовлена тільки з високоякісного цільного зерна пшениці. Органічна пшенична мука багата клітковиною, також є хорошим джерелом необхідних мінералів (фосфору, магнію, цинку і заліза). Ця універсальна борошно від біотуса є відмінним вибором для випічки хліба, печива, тортів, кексів, пирогів, піци тощо. Ця мука від біотуса є фаворитом професійних пекарів і використовується для випікання текстурованих буханок хліба.
Продукти з цільного зерна мають важливе значення для вашого здоров'я. Цілісне зерно містить у собі: висівки, ендосперм і зародок. Воно містить багато волокон, важливих вітамінів, мінералів і фитонутриентов. Дослідження показують, що вживання в раціоні продуктів з цільного зерна від біотуса може знизити ризик розвитку багатьох захворювань: деяких видів раку (особливо раку шлунково-кишкового тракту), хвороб серця. З цим, а також багатьма іншими корисними продуктами для здоров'я дорослих і дітей, ви можете ознайомитися більш детально на сайті Біотус.
Bob's Red Mill, Organic Whole Wheat Graham Flour
Спосіб вживання: рецепт хліба: 2 - 2 1/2 чашки невибіленої білого борошна; 1 пакетик сухих дріжджів; 2 чайної ложки меленої кориці; 1/4 чайної ложки меленого імбиру; 1 чашка молока; 3/4 чашки води; 1/4 чашки патоки; 3 ст.л вершкового масла або маргарину; 1/2 чайної ложки солі (за бажанням); 3 чашки борошна Грема; 1 чашка родзинок.
Змішати 2 чашки невибіленої білого борошна, дріжджі, корицю і імбир. Об'єднати молоко, воду, патоку, вершкове масло або маргарин, сіль. Додати в суміш борошна. Змішати з додаванням Грема борошна і родзинок. Зробити помірно круте тісто досить гладке і еластичне. Залишити в мисці, нехай тісто підніметься вдвічі (близько 1 години). Розділити тісто навпіл. Помістити у форми для випічки хліба, змащені жиром, залиште на 10 хвилин., Придавити рукою, нехай ще підніметься до подвійного розміру, приблизно 30 хвилин. Випікати при 190 ° від 25 до 30 хвилин. 2 буханки.
Інші інгредієнти: органічна ціле зерно червоною ярої пшениці.
склад: | ||
Порція: ¼ чашки (30 г) сухий борошна | ||
Порцій в упаковці: 22 | ||
В одній порції | % Від добової потреби * | |
калорії | 110 | |
Калорії від жирів | 5 | |
всього жирів | 0,5 г | 1% |
насичений жир | 0г | 0% |
Транс-жири | 0 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 0 мг | 0% |
всього вуглеводів | 23 г | 8% |
Харчові волокна | 4 г | 18% |
цукор | 0 г | |
білок | 4 г | |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 0% | |
кальцій | 0% | |
Залізо | 6% | |
* Добова потреба розрахована на дієту в 2000 калорій. Ваше денний вживання може бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях. |
калорії: | 2,000 | 2,500 | |
всього жирів | Менше ніж | 65 г | 80 г |
насичений жир | Менше ніж | 20 г | 25 г |
холестерин | Менше ніж | 300 мг | 300 мг |
натрій | Менше ніж | 2,400 мг | 2,400 мг |
всього вуглеводів | 300 г | 375 г | |
Харчові волокна | 25 г | 30г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
5
- Очень понравилась! Пекла с ней банановый кекс. Выпечка вышла восхитительная! Так что берите смело!