Пшениця спельта пластівці (жито), Spelt Berries, Bob's Red Mill, 453 г
Пшениця спельта (жито) - древній родич твердої пшениці, яка з'явилася на Близькому Сході більше 8000 років тому. Ця реліквія пізніше поширилася по всій Європі, ставши особливо популярною в Німеччині. Пшениця спельта ніколи не піддавалася гібридизації, тому вона зберегла багато зі своїх первісних характеристик від античності в тому числі: складний смак та поживну цінність із цільного зерна. Ця пшениця містить високий відсоток волокна і є хорошим джерелом заліза і марганцю. З жувальної текстурою і солодким смаком, пластівці полби є відмінним продуктом для приготування гарячої каші на сніданок. Пластівці полби засвоюється організмом краще, ніж продукція з інших видів пшениці і багато людей, з непереносимістю пшениці, використовують її в своєму раціоні. Полба дозволяє зробити ідеальний, поживний сніданок! Ви можете додати будь-яку комбінацію з родзинок, горіхів, нарізаних яблук, волоських горіхів, мигдалю, фініків, заморожених або свіжих ягід, насіння Чіа, тертого кокосового горіха, шматочків банана і арахісове масла. Підсолодити кажу можна невеликою кількістю кориці, кленовим сиропом або медом. Каша завжди буде мати приємну текстуру і чудовий смак!
Продукти з цільного зерна мають важливе значення для вашого здоров'я. Ціле зерно включає в себе: висівки, ендосперм і зародок. Воно містить багато волокон, важливих вітамінів, мінералів і фитонутриентов. Дослідження показують, що вживання в раціоні продуктів з цільного зерна може знизити ризик розвитку багатьох захворювань: деяких видів раку (особливо раку шлунково-кишкового тракту), хвороб серця. Антиоксиданти, що містяться в цільного зерна зменшують ризик серцево-судинних захворювань. З цим, а також багатьма іншими корисними продуктами і напоями для здоров'я дорослих і дітей, ви можете ознайомитися більш детально на сайті Біотус.
Bob's Red Mill, Whole Grain Spelt Berries
Спосіб приготування:
Для приготування каші: 1 склянка пластівців полби, 1-½ чашки киплячої води. Зменшіть вогонь і варити 10 до 15 хвилин (час залежить від консистенції, яка вам подобається) .Помешівать. Солити за смаком. 2 порції.
Інструкція для мікрохвильової печі.
Одна порція - 1/2 чашки пластівців полби змішати з 3/4 склянки води (солі за бажанням), варити від 3 до 5 хвилин.
Інші інгредієнти: незбиране зерно пшениці полби.
Тримати найкраще охолодженим або замороженим.
склад: | ||
Порція: 1/2 чашки (40 г) | ||
Порцій в упаковці: 11 | ||
В одній порції | % Від добової потреби * | |
калорії | 130 | |
Калорії від жирів | 10 | |
всього жирів | 1,5 г | 2% |
насичений жир | 0 г | 0% |
Транс-жири | 0 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 0 мг | 0% |
всього вуглеводів | 28 г | 9% |
Харчові волокна | 3 г | 12% |
цукор | 0 г | |
білок | 5 г | |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 0% | |
кальцій | 0% | |
Залізо | 8% |
калорії: | 2 000 | 2,500 | |
всього жирів | Менше ніж | 65 г | 80 г |
жир | Менше ніж | 20 г | 25 г |
холестерин | Менше ніж | 300 мг | 300 мг |
натрій | Менше ніж | 2,400 мг | 2,400 мг |
всього вуглеводів | 300 г | 375 г | |
Харчові волокна | 25 г | 30 г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
5
- Плотные плющеные зерна спельты. Вкуснейшая каша получается! Не разваривается до жидкого состояния, каша не превращается в кисель. Хлопья нужно варить минимум 15 минут. Очень приятный запах - что-то сливочно-ореховое. Очень сытная и очень вкусная. Заправляю иногда изюмом и кокосовым маслом.