Пробіотик і ферменти (полуниця-ківі), Barlean's, 270 м
Під замовлення
Пробіотик - це дружні нашому організму бактерії, які позитивно впливають на нашу імунну систему і захисну функцію кишківника, а також захищають наш організм від різних вірусів і поганих бактерій. У достатній кількості пробіотики є в йогуртах, у вигляді лакто - і біфідобактерій, квашеній капусті (непастеризоване) знаходяться пробіотики педіококус, лейконосток, а також лактобактерії, в деяких видах сирів, кефірі. Місо суп, приготований за оригінальним японським рецептом, дуже багатий пробіотиками і містить близько 162 дружніх бактерій.
Ферменти для травлення - це помічники в роботі шлунково-кишкового тракту, слинних залоз, шлунка і підшлункової залози. Чим більше на столі натуральних сирих продуктів з саду і городу тим більше організм отримує необхідних ферментів. З віком, кількість вироблюваних організмом ферментів значно зменшується.
Прийом травних ферментів допоможе нормалізувати роботу травної системи, допоможе привести в порядок мікрофлору кишківника, відрегулює не тільки кислотність шлунка, а й матиме позитивний вплив на загальний кислотно-лужний баланс організму. Нададуть протизапальне дію.
У маленьких дітей при прийомі пробіотиків зменшується частота кольок і випадки розлади шлунка, швидше налаштовується травлення
Рекомендації щодо застосування: 1 мірну ложку з 240 мл. води або соку, і перемішати.
Інші інгредієнти: натуральний аромат полуниці-ківі, лимонна кислота і екстракт стевії.
Зберігати в сухому, прохолодному місці, при щільно закритій кришці.
Зберігайте в недоступному для дітей місці.
склад:
Порція: 1 мірна ложка (9 г) | ||
Порцій в упаковці: 30 | ||
В одній порції | % Від добової потреби | |
калорії | 35 | |
Калорії від жирів | 0 | |
всього жирів | 0 г | <1% * |
насичений жир | 0 г | <1% * |
всього вуглеводів | 8 г | 3% * |
цукор | 1 г | † |
Вітамін А | 14 МО | <1% |
Вітамін С | 180 мг | 300% |
кальцій | 4 мг | <1% |
Залізо | 0.18 мг | 1% |
фосфор | 3.40 мг | <1% |
магній | 19 мг | 5% |
натрій | 10 мг | <1% |
калій | 35 мг | 1% |
Суміш порошку із зелені і фруктів: буряка (мальтодекстрин), полуничник (мальтодекстрин і / або маніока крохмаль / декстрин), морквяний сік (мальтодекстрин і / або маніока крохмалю), малиновий сік (мальтодекстрин), слива, ожина (мальтодекстрин, лимонна кислота), папайя, ківі, сік кавуна , капуста, чорниця, асаї, спіруліна, люцерна, ламінарія, брокколі, петрушка, шпинат, екстракт граната, екстракт годжі, екстракт мангостіна, ноні і редька. | 3352 мг | † |
Суміш пребіотиків, пробіотиків і ферментів: фруктоолігосахариди, пробіотик (Л. ацидофілін, Б. лонгум, Л. Casei, Л. rhamnosus, мальтодекстрин) і ферменти (протеаза, амілаза, бромелайн, целюлази, лактази, ліпаза, мальтодекстрин). | 2085 мг | † |
Антиоксидантна суміш: екстракт малини (мальтодекстрин), аскорбінова кислота, OxyPhyte виноградних кісточок екстракт, ацероли екстракт (ацерола, мальтодекстрин), кверцетин, Екстакти горця (мальтодекстрин), екстракт листя чорниці, екстракт зеленого чаю, червоне вино екстракт, екстракт граната, бромелайн, розторопша, корінь імбиру, екстракт кореня куркуми, естракт черешні. | 1,470 мг | † |
Суміш волокон: сливи (мальтодекстрин), яблучного пектину, Семен льону, бета глюкан вівса і алое вера. | 993 мг | † |
† Добова потреба не визначена. * Добова потреба розрахована на дієту в 2000 калорій. |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
5
- Чтобы не болеть и усваивать полезные вещества из пищи помогут эти бактерии. Принимаю сама, знаю не понаслышке, что 70% иммунитета в кишечнике. Пищевую аллергию тоже можно минимизировать. Эффективность проверена на моем ребенке. Вообще, у моего сына с рождения проблемы с пищеварением, даю ему постоянно полезные бактерии. Эти пробиотики просто хит.