Пробіотичне мило кампуку, Probiotic, Dr. Ohhira's, 80 г
Під замовлення(доставка 20-30 днів)
Продавець: Biotus
Оптова знижка
З цим товаром купують
Пробіотичне мило Кампуку, Essential Formulas Inc., Probiotic, Kampuku Beauty Bar
Пробіотичне мило Кампуку - це кремоподібне мило, створене японським доктором Охірра, в яке додані безпечні пробіотичні культури для миття рук, що створює на шкірі стабільну мікрофлору. Пробіотичне мило Кампуку ефективно очищаюча і продовжує термін повторне застосування миття рук. Це відмінне бактерицидну, загоює засіб, досить ніжний для частого миття рук. Воно містить органічні ефірні масла, багаті ліпідами рослини і вітаміни, щоб наситити суху шкіру живильним вологою, заспокоїти і відновити. Воно має в складі зволожуючі фактори, які сприяють загоєнню дрібних подряпин і порізів. В результаті шкіра виглядає і відчуває себе гладкою і шовковистою. Для отримання більш докладної консультації ви можете звернутися до менеджера на сайт Biotus. Крім того, наші консультанти допоможуть ознайомитися з різними предметами по догляду за Вашим тілом, їх корисними властивостями і тонкощами їх застосуванні і використанні.
Рекомендоване застосування:
Використовуйте щодня для обличчя і тіла.
Інші інгредієнти:
Мило не містить синтетичних ароматів, стабілізаторів, дезодорантів, консервантів, хімічних речовин або штучних барвників. Хоча його натуральний карамельний колір може зникати під час використання і зберігання, висока якість полотна залишається неушкодженим.
Попередження: зберігайте в недоступному для дітей місці. Тільки для зовнішнього застосування.
інгредієнт | призначення |
Натрієва пальматація - кокоат натрію | Миючий засіб |
Пробіотичний екстракт * | зволожуюче елемент |
вода | розчинник |
карамель | зволожуюче елемент |
* Пробіотичний екстракт, що складається з натуральних, дикорослих трав, зібраних вручну з обширного гірського регіону Японії Чугуку, морських водоростей з Японського океану і гірської джерельної води. Пробіотичне Мило Кампуку від доктора Охірра має натуральні інгредієнти, які ретельно змішуються і природно ферментують. |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Вернуться на сторінку авторизації