Приправа до попкорну з сиром Чеддер і спеціями, Frontier Natural Products, 453 г
Під замовлення(доставка 7-20 днів)
Варіанти фасування
Оптова знижка
Як стверджують Frontier Natural Products, спробувавши приправу для приготування попкорна, ви вже більше ніколи не станете використовувати вершкове масло. Пропонується на вибір два смаку: сметана з цибулею і сир Чеддер. Вони дарують дивовижний смак не тільки попкорну, так само їх можна використовувати для приготування інших страв. Печеня, салати, картопля, вони підійдуть і прикрасять собою будь-яку їжу. Спробуйте, і сміливо поекспериментуйте з цими новими ароматами! На сайті Biotus ви можете ознайомитися з продукцією та придбати приправи до попкорну, а також отримати повну інформацію у наших консультантів.
Frontier Natural Products, Popcorn Seasoning, Cheddar & Spice, 16 oz (453 g)
Рекомендації щодо застосування: посипте приправою звичайний попкорн і подавайте. Додайте в приготовану гарячу пасту або овочеві салати. Сміливо поєднуйте з картопляним пюре або посипте приправою запечена картопля і начос. Додайте в домашні сухарики або чіпси.
Інші інгредієнти: Сир Чеддер суміш [сир чеддер (пастеризоване молоко, сіль, сирні культури, ферменти), сироватка, маслянка, сіль, динатрийфосфат, діоксид кремнію, екстракт аннато], харчові дріжджі, часник, цибулю, болгарський перець, червоний перець.
склад: | ||
Розмір порції: 4 г | ||
Порцій в упаковці: близько 113 | ||
В одній порції | % Від добової потреби | |
калорії | 20 | |
Калорії з жирів | 5 | |
всього жирів | 1 г | 2% |
насичені жири | 0 г | 0% |
поліненасичені жири | 0 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 105 мг | 4% |
всього вуглеводів | 1 г | 0% |
Харчові волокна | 0 г | 0% |
сахароза | 1 г | |
білок | 1 г | |
Вітамін А | 2% | |
Вітамін С | 4% | |
кальцій | 4% | |
Залізо | 0% | |
Відсоток денної потреби заснований на дієті в 2000 калорій. |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
З цим товаром купують
Відгуки покупців
5
- Мы очень любим сыры в виде порошка, добавляем во все блюда, особенно любим класть в зеленые салаты. Добавляем в пиццу, в пасту, короче везде, где необходим сыр. Класть нужно не много, так как сыр переплавленный специями и имеет островатый, пекантный вкус. Объём очень большой, хватит на долго.