Попкорн хрусткий з маслом і сіллю, Popcorn, Halfpops, 170 г
Хрусткий попкорн Halfpops, створений з кращих ядер, підсмажений в гарячому маслі з додаванням натуральних ароматів для завершення досконалого смаку, аромату і хрускоту !! Попкорн - це закуска, яка знайшла прихильників у всьому світі. Якщо ви збираєтеся на перегляд кінофільму з друзями або рідними, то хрусткий попкорн є ідеальним рішенням. Попкорн виготовлений з чистих інгредієнтів без штучних консервантів, підсилювачів смаку, підсолоджувачів, без додавання кольору. Попкорн допоможе вам відчути себе своїм хлопцем в будь-якій компанії і до того ж це смачно і ситно. Попкорн забезпечить вас поживними речовинами, так як він містить велику кількість білка, вітамінів, мінералів. Продукт ідеально підходить для вегетаріанців, для жування під час перегляду телевізора, футбольного матчу. На сайті Biotus ви можете ознайомитися з продукцією та придбати готовий хрусткий попкорн, а також отримати повну інформацію у наших консультантів.
Halfpops, Curiously Crunchy Popcorn, Butter & Pure Ocean Sea Salt, 6 oz (170 g)
абсолютно нова закуска
маленькі шматочки, неймовірний хрускіт
Не містить: глютен, горіхів, транс-жирів, кукурудзяного сиропу, штучних консервантів, ароматизаторів, гідрогенізованих масел.
Інші інгредієнти: попкорну, рапсове масло, сіль, сухе знежирене молоко, морська сіль.
Попередження: містить молоко. Зроблено на обладнанні, яке обробляє молочні продукти, пшеницю, сою і продукти з горіхів.
склад: | ||
Розмір порції: 28 г | ||
Порцій в упаковці: близько 6 | ||
В одній порції | % Від добової потреби | |
калорії | 140 | |
Калорії з жирів | 50 | |
всього жирів | 6 г | 9% |
насичені жири | 1,5 г | 8% |
поліненасичені жири | 0 г | |
холестерин | <5 мг | 2% |
натрій | 260 мг | 11% |
всього вуглеводів | 18 г | 6% |
Харчові волокна | 3 г | 12% |
сахароза | <1 г | |
білок | 3 г | |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 0% | |
кальцій | 2% | |
Залізо | 2% | |
Відсоток денної потреби заснований на дієті в 2000 калорій. |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації