Органічні макаронні вироби (Pasta Company, Spelt Ribbons), Eden Foods, 227 г
Продавець: Biotus
опис
Компанія Eden виробляє макаронні вироби з 1923 року. Вона в даний час виробляє тільки 100% органічні макаронні вироби зі злаків, вирощених на сімейних фермах США. Старовинне італійське обладнання і повільна сушка на відкритому повітрі поліпшують текстуру і смак. Пшениця спельта ніколи не піддавалася гібридизації, тому вона зберегла багато зі своїх первісних характеристик від античності в тому числі: складний смак та поживну цінність із цільного зерна. Полба засвоюється організмом краще, ніж інші форми пшениці і багато людей, з непереносимістю пшениці, використовують її в своєму раціоні. Ця пшениця містить високий відсоток волокна і є хорошим джерелом заліза і марганцю. На сайті Biotus також можна не тільки купити, а й ознайомитися з продукцією, отримати повну інформацію у наших консультантів.
спосіб вживання
Варіть в киплячій воді протягом 7 - 10 хвилин.
Інші інгредієнти:
попередження:
Зберігати в прохолодному, сухому місці.
склад:
Розмір порції: 1/2 чашки (55 г) | ||
У контейнері: близько 4 порцій | ||
В одній порції | % Від добової потреби | |
калорії | 210 | |
Калорії з жирів | 20 | |
всього жирів | 2г | 3% |
насичені жири | 0,3г | 0% |
Транс-жири | 0г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 10мг | 0% |
калій | 260мг | 7% |
всього вуглеводів | 41г | 14% |
Харчові волокна | 5г | 20% |
Сугарс | 1г | |
білок | 7г | 14% |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 0% | |
кальцій | 0% | |
Залізо | 10% | |
Тіамін (B1) | 20% | |
Рибофлавін (В2) | 8% | |
Нікотинова кислота | 15% | |
Фолієва кислота (В9) | 6% | |
фосфор | 10% | |
магній | 20% | |
цинк | 15% |
Відсоток денної норми заснований на дієті в 2000 калорій. Чи не є істотним джерелом вітамінів А і С. | ||
калорії: | 2000 | 2500 |
Всього жирів Менш | 65г | 80г |
Сб жирів Менш | 20г | 25г |
холестерин Менш | 300мг | 300мг |
натрій Менш | 2400мг | 2400мг |
калій | 3500мг | 3500мг |
всього вуглеводів | 300г | 375г |
Харчові волокна | 25г | 30г |
білок | 50г | 60г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Вернуться на сторінку авторизації