Оливкова олія холодного віджиму, Olive Oil, Spectrum Naturals, органік, 375 мл
Під замовлення(доставка 20-30 днів)
Варіанти фасування
Продавець: Biotus
Оптова знижка
З цим товаром купують
Органічна оливкова олія холодного віджиму, Spectrum Naturals, Organic Extra Virgin Olive Oil
Органічна оливкова олія холодного віджиму ідеально підійде для салатів і закусок. Extra Virgin Olive Oil виготовляється тільки з натуральної олії, з кислотністю не більше 0,8%, смак цього масла чудовий. Чарівний аромат створить дуже приємну атмосферу, а незрівнянний смак підніме настрій. Здивуйте своїх близьких і рідних приголомшливими кулінарними шедеврами з оливковою олією Spectrum Naturals. Оливкова олія особливо дуже корисно діткам, так як воно стимулює ріст кісткової тканини. При регулярному вживанні оливкової олії знижується ризик виникнення раку грудей. Зберігайте в темній пляшці, це допоможе зберегти корисні речовини на більш довгий термін. Для отримання більш докладної консультації ви можете звернутися до менеджера на сайт Biotus. Крім того, наші консультанти допоможуть ознайомитися з різними маслами.
застосування
Це масло ідеально підходить для соусів і салатів або гасіння на середньому вогні для включення аромату масла в готові страви.
склад
Пресоване оливкова олія вищого гатунку, нерафінована.
попередження:
У разі використання протягом 10-12 тижнів після відкриття упаковки зберігання в холодильнику не потрібно. Упаковано із застосуванням інертного газу для збереження свіжості.
* Добова потреба з розрахунку дієти у 2000 кал
Чи не є істотним джерелом клітковини, цукрів, вітаміну А, вітаміну С, кальцію і заліза.
склад: | ||
Порція: 1 столова ложка (14 г) | ||
Порцій в упаковці: 25 | ||
Склад однієї порції | % Від добової потреби * | |
калорії | 120 | |
Калорії з жирів | 120 | |
всього жирів | 14 г | 22% |
насичені жири | 2,5 г | 13% |
трансжири | 0 г | |
поліненасичені жири | 2 г | |
мононенасичені жири | 10 г | |
холестерол | 0 мг | 0% |
натрій | 0 мг | 0% |
вуглеводи | 0 г | 0% |
білок | 0 г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Вернуться на сторінку авторизації