Норі, 7 листів, Nori, 7 Sheets, Maine Coast Sea Vegetables, 17 г
Під замовлення
Водорості норі, Nori, 7 Sheets
Водорості норі це вже підсмажені, готові до використання листи для суші, рисових кульок. Їх також використовують у вигляді тонких скибочок як гарнір, на суп, салат, хліб і макаронні страви. Норі солодше всіх морських овочів, має складний, тонкий аромат і неповторний смак. Вони вважається преміум-якості продуктом і часто зустрічається в продовольчих магазинах для гурманів. Нори має низький вміст натрію і є хороший джерело вітамінів А, В1, В2, В12 і Д. Норі містить мінерали: йод, кальцій, залізо, фосфор. При постійному вживанні в їжу норі зміцнюючийться імунітет, знижується рівень холестерину в крові. Компоненти норі позитивно впливають на стан кровоносної системи (судини, вени, серце), щитовидної залози. Також ефективно вживання норі при атеросклерозі. Традиційно японські морські овочі є найчистіші, самі живильні і смачні морські овочі в світі. Для отримання більш докладної консультації ви можете звернутися до менеджера на сайт Biotus. Рекомендації щодо застосування
Рекомендації щодо застосування
Крім традиційного використання для приготування чудових суші, ці листи можна порвати, нарізати або покришити, щоб приправити супи, салати, бутерброди, страви, приготовані за технологією Стир-Фрай, макарони і навіть випічку. Ми сподіваємося, що вам сподобається їх особливий смак, аромат і колір.
Інші інгредієнти:
попередження:
Зберігати в прохолодному, сухому місці.
склад: | ||
Порція: 1 лист (2,5 г) | ||
Порцій в упаковці: 7 | ||
В одній порції | % Від добової потреби | |
калорії | 10 | |
всього жирів | 0 г | 0% |
натрій | 10 мг | 1% |
калій | 10 мг | 3% |
всього вуглеводів | 1 г | 1% |
Харчові волокна | 1 г | 4% |
білок | 1 г | |
Залізо | 2% | |
Вітамін А | 5% | |
* Відсоток добової потреби заснований на дієті у 2000 калорій.Незначітельний джерело: калорій з жирів, насичених жирів, трансжирів, холестерину, цукрів, вітаміну С і кальцію. |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації