Борошно з білої квасолі, Bob's Red Mill, 680 грам
Борошно з білої квасолі від Bob's Red Mill я вляется прекраснім інгредієнтом для безглютенової випічки в поєднанні з іншими інгредієнтами, такими як: картопляний крохмаль, тапіока борошно і ксантанова камедь. Борошно з високим вмістом дієтичних волокон, магнію, фосфору і білка. Вона дуже поживне і має горіховий смак. Білі боби є хорошим джерелом фолієвої кислоти, марганцю, а також вітамін В1, фосфору, міді, магнію і заліза. Біла квасоля є відмінним джерелом білка і в поєднанні з продуктами з цілісного зерна, такі як: лобода, сорго, КАМУЛА пшениця або коричневий рис, вони забезпечують організм білком як продукти з м'яса або молока без високих калорій або насичених жирів. Борошно з білої квасолі є прекрасним загустителем для соусів і підлив і прекрасно підходить для супів. Страви їх бобів, як правило, подаються з великою кількістю приправ і зелені. На сайті Biotus також можна не тільки купити, а ознайомитися з продукцією, отримати повну інформацію у наших консультантів.
Спосіб приготування: безглютенові лимонні булочки: 1 чашка борошна з білої квасолі; 1 1/2 чашки білої рисового борошна; 5'чайной ложок розпушувача; 2 чайні ложки ксантанової камеді; 1/4 чашки меду; 1/2 чашки масла; 2 яйця; 1 столова ложка тертого лимона; 1/3
- чашки свіжого лимонного соку;
- 1/2 склянки води
Розігріти духовку до 220º, підготувати лист випічки. У великій мисці змішайте борошно, розпушувач і ксантанова камедь; соеденить з маслом. В іншій мисці змішати мед, яйця, терту лимонну цедру, лимонний сік і воду. Змішати рідку суміш з сухими інгредієнтами і перемішати виделкою. Сформувати печиво будь-якої форми, випекти в духовці, посипавши цукровим піском, випікати протягом 30 хвилин.
Борошно з білою квасоля може бути додана до багатьох рецептами, які потребують пшеничне борошно. Замінити 2 столові ложки пшеничного борошна в будь-який випічці 2 ст.л. борошна з білої квасолі для кожної чашки борошна або суміші.
Інші інгредієнти: Біла квасоля.
Порції: 1/4 чашки (32 г) сухий | ||
Порцій в упаковці: 21 | ||
В одній порції | % Від добової потреби * | |
калорії | 110 | |
Калорії від жирів | 0 | |
всього жирів | 0 г | 0% |
насичений жир | 0 г | 0% |
Транс-жири | 0 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 0 мг | 0% |
всього вуглеводів | 20 г | 7% |
Харчові волокна | 8 г | 32% |
цукор | 2 г | |
білок | 7 г | |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 0% | |
кальцій | 6% | |
Залізо | 15% | |
* Добова потреба розрахована на дієту в 2000 калорій. Ваша денна норма може бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях. |
калорії: | 2,000 | 2,500 | |
всього жирів | Менше ніж | 65 г | 80 г |
насичений жир | Менше ніж | 20 г | 25 г |
холестерин | Менше ніж | 300 мг | 300 мг |
натрій | Менше ніж | 2,400 мг | 2,400 мг |
всього вуглеводів | 300 г | 375 г | |
Харчові волокна | 25 г | 30 г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
5
- В список продуктов, которые можно легко использовать в пищу людям с непереносимостью и противопоказаниями глютена, входит фасолевая мука. Её можно применять в выпечке, добавлять в качестве загустителя в подливки и соусы, готовить супы. Суп-пюре из муки белой фасоли – прекрасное блюдо для тех, кто выбирает еду без глютена и молочных продуктов.