Масло Гхі з гімалайської рожевою сіллю, Ghee Butter, 4th & Heart, 225 г
Під замовлення(доставка 20-30 днів)
Оптова знижка
З цим товаром купують
Масло Гхі з молока буйволиць, з гімалайської рожевою сіллю, Ghee Butter, Grass-Fed, Himalayan Pink Salt
Масло Гхі - це очищене топлене масло, яке дуже люблять жителі Південної Азії (Індії, Пакистану, Бангладеш, Непалу, Шрі-Ланки), його застосовують для приготування їжі, застосовують для лікувальних цілей. Масло Гхі має омолоджуюче і тонізуючу властивості. Це масло очищено від білкового казеїну і сухих залишків молока. Масло Гхі має легкий горіховий аромат і присмак. У цей масло додано дрібну Гімалайську рожеву сіль для ідеального смаку. У цьому смачно натуральному маслі міститься: омега жирні кислоти, масляна кислота, вітамін К, а також середні і коротколанцюгові тригліцериди. На сайті Biotus також можна не тільки купити, але й ознайомитися з продукцією, отримати повну інформацію у наших консультантів.
Рекомендації щодо застосування: ідеально для соте, тостів, яєць.
Інші інгредієнти: освітлене масло (молоко), гімалайська рожева сіль.
попередження:
Вища температура димоутворення: 250ºC / 482ºF Не вимагає зберігання в холодильнику. Бажано використовувати протягом 3 місяців.
склад: | ||
Розмір порції: 1 ст.л. (13 г) | ||
Порцій в упаковці: 20 | ||
В одній порції | % Від добової потреби ** | |
калорії | 110 | |
всього жирів | 12 г | 15% |
насичені жири | 8 г | 40% |
Транс-жири | 0.5 г | * |
холестерин | 30 мг | 10% |
натрій | 70 мг | 3% |
всього вуглеводів | 0 г | 0% |
дієтичне волокно | 0 г | 0% |
всього цукру | 0 г | * |
Містить 0 г доданого цукру | 0% | |
білок | 0 г | * |
вітамін Д | 0 мкг | 0% |
кальцій | 0 мг | 0% |
Залізо | 0 мг | 0% |
калій | 0 мг | 0% |
* Добова потреба не визначена. ** Відсоток від добової потреби заснований на дієті в 2000 калорій. |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
- Полезное, вкусное маслоТопленное масло гхи считается более полезным, чем обычное сливочное масло. Оно не лишается всех своих полезных свойств. Преимущество масла не только во вкусе, а еще в том. его можно долго хранить. И вкус у него просто потрясающий-его стоит один раз попробовать. А масло с гималайской розовой солью еще полезнее. Идеально подходит для завтрака из яиц и тостов.