Кунжутне масло, підсмажене, Sesame Oil, La Tourangelle, 500 мл
Під замовлення(доставка 7-20 днів)
Оптова знижка
Кунжутне масло, підсмажене, Sesame Oil, Toasted
Кунжутне масло по праву вважається королем рослинних масел завдяки його здатності покращувати здоров'я волосся і зубів, стимулювати ріст кісткової тканини, знижувати артеріальний тиск, тривогу і депресію, поліпшувати процеси травлення. Так само кунжутне масло є відмінним антиоксидантом. Високий вміст лецитину захищає і зміцнюючий пам'ять, надає заспокійливе дію на слизову оболонку шлунково-кишкового тракту. Ніжний аромат неочищеного, підсмаженого кунжутного масла відмінно підійде, як для приготування салатів так і смажених страв, але пам'ятайте: якщо хочете отримати максимальну користь від цього масла, не піддаватися його дії високих температур. На сайті Biotus ви можете ознайомитися з продукцією та придбати кунжутне масло, а також отримати повну інформацію у наших консультантів.
Спосіб застосування:
Масло добре поєднується з соусами і заправками для салатів або для гасіння на середньому вогні, де повноцінний смак масла є складовою частиною страви.
Інші інгредієнти:
Може містити семяна кунжуту і арахісу.
Попередження: зберігати в прохолодному, захищеному від світла місці. Використовуйте протягом 10-12 тижнів після відкриття, якщо зберігати в холодильнику, термін зберігання збільшується. Розлитий на об'єкті, де обробляється арахісове масло.
* Добова потреба з розрахунку дієти у 2000 кал
Чи не є істотним джерелом клітковини, цукрів, вітаміну А, вітаміну С, кальцію і заліза.
склад | ||
Порція: 1 столова ложка (15 г) | ||
Порцій в упаковці: 34 | ||
Склад однієї порції | % Від добової потреби * | |
калорії | 130 | |
Калорії з жирів | 130 | |
всього жирів | 14 г | 22% |
насичені жири | 2 г | 10% |
трансжири | 0 г | |
поліненасичені жири | 6 г | |
мононенасичені жири | 6 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 0 мг | 0% |
вуглеводи | 0 г | 0% |
білок | 0 г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
З цим товаром купують
Відгуки покупців
5
- Очень люблю кунжутное масло. За его обалденный запах, а также за кучу полезных свойств. Использую его только для приготовления салатов, так как при термической обработке часть полезных свойств теряется. Очень помогает для хорошего пищеварения. Кто этим страдает, тот меня поймет!