Ксантанова камедь, Xanthan Gum, Bob's Red Mill, 226 г
Ксантанова камедь, без глютену, Xanthan Gum, Gluten Free
Ксантанова камедь - це найпотужніший загущувач, який не піддається розщепленню натуральними ферментами. Проводять цю цінну камедь шляхом ферментації цукрового сиропу з допомогою бактеріальної культури Xanthomonas campestris. Відбувається бродіння, в результаті якого в міжклітинному речовині бактерій утворюється багато камеді. Ксантанова камедь використовується в харчових системах як загусники, гелеутворювача і стабілізаторів. Вона добре розчинна у холодній і гарячій воді, молоці, а також в розчинах солі та цукру. У разі взаємодії з іншими речовинами здатна створювати ефект в'язкості. Вона допомагає стабілізувати різні розчини, надавати однорідність і еластичність соусів і кремів. Ксантан додають в багато молочних продуктів: йогурти, коктейлі, сирні сирки, м'які плавлені сири, солодкі десерти. Наявність цієї добавки оберігає готові продукти від втрати вологи і продовжує термін їх зберігання. BiotusНа сайті Biotus ви можете ознайомитися з продукцією, придбати корисні для здоров'я крупи і готові продукти з них, а також отримати повну інформацію у наших консультантів.
інші інгредієнти
Ксантанова камедь.
попередження
Зберігає краще в охолодженому або замороженому вигляді.
склад: | ||
Порція: 1 столова ложка (9 г) | ||
Порцій в упаковці: 25 | ||
В одній порції | % Від добової потреби * | |
калорії | 30 | |
Калорії від жирів | 0 | |
всього жирів | 0 г | 0% |
насичений жир | 0 г | 0% |
трансжири | 0 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 260 мг | 0% |
всього вуглеводів | 7 г | 2% |
Харчові волокна | 7 г | 29% |
Сахара | 0 г | |
білок | 0 г | |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 0% | |
кальцій | 0% | |
Залізо | 0% | |
* Добова потреба розрахована на дієту в 2000 калорій. |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації