Червоний дріжджовий рис, Red Yeast Rice, Swanson, 60 вегетаріанських капсул
Під замовлення(доставка 7-20 днів)
Оптова знижка
Червоний дріжджовий рис, Red Yeast Rice, Swanson – це продукт, виготовлений шляхом ферментації рису грибом Monascus purpureus, який надає йому червоного кольору. Червоний дріжджовий рис здавна входить у раціон харчування народів Китаю та Сходу та використовується у традиційній китайській медицині. Він містить багато корисних для організму компонентів, які позитивно впливають на всі органи та системи. Червоний дріжджовий рис стимулює обмін речовин та циркуляцію крові, зберігає нормальну роботу печінки, нирок, відновлюючий функцію селезінки та шлунка, сприяє травленню, має властивість очищати кров та судини від токсинів та шлаків. Червоний дріжджовий рис сприяє підтримці здорового рівня холестерину вже в нормальному діапазоні, а також здоров'я серцево-судинної системи.
На сайті Biotus можна не тільки купити та ознайомитись з продукцією, але також отримати повну інформацію у наших консультантів.
Swanson, Red Yeast Rice, 60 Veggie Caps.
Рекомендоване застосування: як харчова добавка приймайте по одній вегетаріанській капсулі двічі на день, запиваючи водою.
Інші інгредієнти: пулулан (рослинна капсула).
Попередження: тільки для дорослих. Не використовуйте, якщо ви вагітні, можете завагітніти або годувати грудьми, тому що цей продукт може спричинити вроджені дефекти або іншу шкоду репродуктивній системі. Не використовуйте, якщо у вас є захворювання печінки. Перед використанням проконсультуйтеся з вашим лікарем, якщо ви в даний час приймаєте якісь ліки, що відпускаються за рецептом, страждаєте на захворювання. Зберігайте у недоступному для дітей місці. Не використовуйте, якщо друк порушено. Зберігати у прохолодному сухому місці.
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула | ||
Кількість порцій: 60 | ||
В одній порції | % від добової потреби* | |
Органічний червоний дріжджовий рис | 600 мг | † |
†Добова потреба не визначена. |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
З цим товаром купують
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації