Червона квасоля, Red Kidney Beans, Bergin Fruit and Nut Company, органік, 454 г
Органічна червона квасоля, Organic Red Kidney Beans
Квасоля з високим вмістом заліза, клітковини, білка і низьким вмістом жиру, ці класичні боби можуть стати здоровим і смачним продуктом харчування на кожен день. Квасоля містить багато поживних речовин, саме тому її часто рекомендують вживати в якості основного білкового продукту в здорової вегетаріанської дієти. Найчастіше квасоля використовується в азіатській кухні з рисом або може бути з цукром для використання кондитерських виробах (тістечка і хліб). Квасоля з низьким вмістом жиру і високим вмістом білка є винятковим інгредієнтом в приготуванні салатів, супів, чилі, соусів, вегетаріанських гамбургерів, солодких страв (в японських Дисерта). У рецептах завжди використовується багато зелені і овочів. На сайті Biotus також можна не тільки купити, а й ознайомитися з продукцією, отримати повну інформацію у наших консультантів.
Спосіб приготування:
Замочіть квасолю на ніч. Злити воду і промити. Додати 4 склянки води на 1 склянку бобів. Рідина повинна бути над поверхнею бобів. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити близько 1 ½ години. З 1 порції квасолі виходить 2-2 1/2 порції варених бобів. Приготовлені боби можуть зберігатися до 1 тижня в холодильнику і до 6 місяців в морозильній камері.
Інші інгредієнти:
Органічні червоні квасолі.
склад: | ||
Порція: 1/4 чашки (46 г) | ||
Порцій в упаковці: 10 | ||
В одній порції | % Від добової потреби * | |
калорії | 160 | |
Калорії від жирів | 0 | |
всього жирів | 0 г | 0% |
насичений жир | 0 г | 0% |
Транс-жири | 0 г | |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 5 мг | 0% |
всього вуглеводів | 28 г | 9% |
Харчові волокна | 7 г | 28% |
цукор | 1 г | |
білок | 10 г | |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 3% | |
кальцій | 4% | |
Залізо | 17% | |
* Добова потреба розрахована на дієту в 2000 калорій. Ваше денний вживання може бути вище або нижче залежно від ваших потреб в калоріях. |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації