Крохмаль з коріння кузу, Eden Foods, органік, 100 г
Під замовлення(доставка 7-20 днів)
Оптова знижка
опис
Натуральний крохмаль виробляючи з коренів японського рослини Кузу, його використовують при варінні різноманітних страв. Кузу застосовують як загущувач для супів і тушкованих страв, солодких і солоних соусів. Детальніше можна дізнатися у консультантів на сайті Biotus. Кузу дуже корисний для травного тракту і серцево-судинної системи. Антиоксидантна сила флавоноїдів допоможе зняти спазм гладкої мускулатури, і поліпшить циркуляцію крові, успокоет запалений кишечник. В Японії крохмаль з коріння кузу є засобом народної медицини.
спосіб вживання
Для приготування: На кожну склянку рідини, розчиніть 1 ст.л. Кузу в 2 ст.л. холодної рідини для густих десертів або 1 ч.л. Кузу в 2 ч.л. холодної рідини для рідких соусів. При перемішуванні додавайте поступово Кузу і нагрівайте до бажаної густоти.
Інші інгредієнти:
попередження:
Органічний корінь кузу.
склад:
Розмір порції: 1 столова ложка (9 г) | ||
У контейнері: 11 порцій | ||
В одній порції | % Від добової потреби | |
калорії | 30 | |
Калорії з жирів | 0 | |
всього жирів | 0г | 0% |
насичені жири | 0г | 0% |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 0мг | 0% |
калій | 0мг | 0% |
всього вуглеводів | 8г | 3% |
Сугарс | 0 г | |
білок | 0г | % |
Відсоток денної норми заснований на дієті в 2000 калорій. Чи не є істотним джерелом вітаміну А, С, кальцію і заліза. |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
З цим товаром купують
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації