Facebook Pixel

Шампунь, що надає об'єм, лаванда, Shampoo, Jason Natural, 473 мл

Країна виробник: США
гарантія якості
Код товару: 11336
Штрих-код: 078522060000

Знятий з виробництва

1 094 грн
Нові товари Jason Natural
Продавець: Biotus
Biotus
Аналогічний товар
Опис

опис

Зміцнюючий волосся. З натуральної лавандою, солодким мигдалем і білком пшениці. Наш чистий, натуральний шампунь м'яко очищаюча тонкі, тьмяне волосся, надаючи їм обсяг без сухості. Натуральна, рослинна лаванда і екстракт солодкого мигдалю зміцнюють волосся, а амінокислоти пшеничного білка надають обсяг на весь день. Надає блиск і обсяг волоссю.

Заснована в 1959 році, JASON була однією з перших компаній, що пропонують натуральну продукцію, без шкідливих хімічних речовин. Більше 50 років ми поставляємо повноцінну натуральну продукцію, яка дійсно працює. Наша продукція не містить вазеліну, лаурил і лаурет сульфат натрію, парабенів і фталатів. Ми ніколи не тестуємо нашу продукцію на тваринах. Запрошуємо вас спробувати нашу лінію безпечної, ефективної і люблячої ваше тіло продукції. Для отримання більш докладної консультації ви можете звернутися до менеджера на сайт Biotus.

Jason Natural, Volumizing Lavender Shampoo

застосування

Масажними рухами нанесіть шампунь на вологу шкіру голови і волосся. Змийте і повторіть, якщо необходімо.Затем використовуйте кондиціонер з надає обсяг лавандою від Jason.

склад

Вода, кокамідопропілбетаїн, натрію лаурилсульфат, натрію хлорид, лаурил глюкозид, алое сік листя, календула лікарська екстракт квіток, камелія екстракт листя, грейпфрут екстракт плодів, польового хвоща екстракт листя, макуха солодкого мигдалю, лаванда вузьколиста, екстракт дріжджів, лавандове олія, аскорбінова кислота , бабасу, полігліцерил-4 ефір, лимонна кислота, гліцерин, гуаргідроксіпропілтріаммонійхлорід, гідролізований пшеничний білок, лінолева кислота, ліноленова кислота, пантенол, ретінілпальмітат, натрій коко-сульфат, сульфат натрію, токоферол, спирт, бензойна кислота, бензиловий спирт, дегідроуксусная кислота , феноксіетанол, сорбат калію, бензоат натрію, бензилбензоат, бутілфеніл, цитраль, евгенол, гідроксіцітронеллаль, лімонен, ліналоол, натуральні ароматизатори.

попередження Увага: тільки для зовнішнього використання. Зберігати в недоступному для дітей місці. Уникайте прямого контакту з очима. Якщо з'явився висип або роздратування - припиніть використання і зверніться до лікаря.

Питання клієнтів

Немає питань

Задайте своє питання

Питання буде показаний після модерації.

    Всі відповіді будуть відображатися після модерації.

    Відгуки покупців

    5

    1 відгуки

    Фільтри
    Дата
    рейтинг Корисність
    1. Амина

      Кращий позитивний відгук
      0 people found this helpful
      Волосы после него становятся мягкие, приятные, объемными. Прозрачный, запах приятный, не преследует после мытья. Пенится и смывается нормально. Вместе с кондиционером делает мои волосы волнистыми, блестящими и послушными. Я безумно довольна.
      Цей відгук був корисний?
      0
      0
    Напишіть відгук
    Отримайте 40 грн на бонусний рахунок за відгук з фото або відео товару*
    * Деталі акції за посиланням
    Додати відгук
    • Як ви оцінюєте цей товар?

    Посилання на відео з Youtube

    Додавайте до 10 зображень в форматах .jpeg, .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

    Відгук буде показаний після модерації.

    loader
    Ви відправили відгуки модераторам.
    5% від кожного замовлення йде на допомогу зсу. Все для нашої перемоги! Слава Україні!
    -10% на перше замовлення після реєстрації*. Промокод: new10