Facebook Pixel

Кондиціонер, супер блиск, абрикос, Jason Natural, 454 г

Країна виробник: США
гарантія якості
Код товару: 11333
Штрих-код: 078522000099

Знятий з виробництва

1 103 грн
Нові товари Jason Natural
Продавець: Biotus
Biotus
Аналогічний товар
Опис

опис

Відновлюючий яскравий блиск і сіяніе.Содержіт натуральні масла кісточок абрикоса і жожоба. Цей чистий і натуральний кондиціонер живить і відновлюючий ваше волосся, надаючи їм природний супер сяйво і пружність. Абрикосова олія розгладжуюча кутикули волосся, даруючи їм ідеальний відбиває блиск, а масло жожоба і алое вера зволожують від коренів до кінчиків. Формула кондиціонера спеціально розроблена для ефективного посилення блиску і яскравості волосся, щоб вони стали сяючими, гладкими і відчутно м'якими.

Народжений в 1959 році, засновник компанії Джейсон (Jason) був одним з перших, хто почав створювати натуральні продукти без агресивних хімікатів. Протягом більше 50 років ми виробляємо корисні прості і натуральні продукти, які дійсно працюють. Наші продукти не містять вазелін, натрію лаурил або лаурет сульфати, парабени і фталати. Ми ніколи не тестуємо нашу продукцію на тваринах. Ми запрошуємо Вас спробувати нашу лінію безпечних, ефективних і корисних для організму продуктів.

застосування

Нанесіть кондиціонер на волосся від коренів до кінчиків після використання шампуню, приділяючи особливу увагу кінчиків. Змийте. Для досягнення найкращих результатів використовуйте шампунь з абрикосом для супер блиску від Jason.

склад

Вода, цетиловий спирт, соняшникова олія, стеаріловий спирт, диметикон, абрикосове масло, масло жожоба, алое сік листя, календула лікарська екстракт з квітів, грейпфрут екстракт плодів, польовий хвощ екстракт листя, лаванда вузьколиста, лимонна кислота, гуаргідроксіпропілтріаммонійхлорід, гідролізований соєвий білок, пантенол, гідроксид калію, натрію фітати, токоферолу ацетат, спирт, етілгексілгліцерін, феноксіетанол, сорбат калію, бензил саліцилат, натуральні ароматизатори. попередження Увага: Тільки для зовнішнього використання. Зберігати в недоступному для дітей місці. Уникайте прямого контакту з очима. Якщо з'явився висип або роздратування, припиніть використання і зверніться до лікаря.

Покупці також цікавились Схожі товари

Питання клієнтів

Немає питань

Задайте своє питання

Питання буде показаний після модерації.

    Всі відповіді будуть відображатися після модерації.

    Відгуки покупців

    5

    1 відгуки

    Фільтри
    Дата
    рейтинг Корисність
    1. Лиана

      Кращий позитивний відгук
      0 people found this helpful
      Ваш шампунь и кондиционер совместно делает хороший эффект. Волосы сразу становятся гладкими, ухоженными, шелковистыми. Он довольно густой, поэтому расход минимальный, но из баночки выдавливается легко. Аромат действительно абрикосовый, но на волосах долго не держится.
      Цей відгук був корисний?
      0
      0
    Напишіть відгук
    Отримайте 40 грн на бонусний рахунок за відгук з фото або відео товару*
    * Деталі акції за посиланням
    Додати відгук
    • Як ви оцінюєте цей товар?

    Посилання на відео з Youtube

    Додавайте до 10 зображень в форматах .jpeg, .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

    Відгук буде показаний після модерації.

    loader
    Ви відправили відгуки модераторам.
    5% від кожного замовлення йде на допомогу зсу. Все для нашої перемоги! Слава Україні!
    -10% на перше замовлення після реєстрації*. Промокод: new10