Гриб Чага органічний, Organic Chaga Mushroom, Nutricost, без добавок, 227 г
Під замовлення(доставка 7-20 днів)
Оптова знижка
Nutricost, 100% Organic Chaga Mushroom, Unflavored, 227 g - 100% веганська харчова добавка з органічно вирощеної цільної міцеліальної біомаси дикорослого гриба - Чага (або Трутовик скошений). Міцелій – рослинна частина гриба, завдяки якій гриб поглинає поживні речовини. Органічну грибну міцеліальну біомасу культивують на органічному без вмісту глютена цільному вівсі, а потім ферментують. Гриб чага - це потужне джерело поживних компонентів, мікроелементів (мідь, залізо, магній та калій), вітамінів групи В, стеролів, поліфенолів, бетуліну, бетулінової кислоти, протиокислювальних ферментів, особливо суперооксиддисмутази (SOD). При прийомі чаги рекомендується дотримуватись певної дієти, виключити з раціону жирне, солодке, солоне, гостре та відмовитися від алкогольних напоїв. На сайті Biotus можна не тільки купити та ознайомитись з продукцією, але також отримати повну інформацію у наших консультантів.
Nutricost, 100% Organic Chaga Mushroom, Unflavored, 227 g
Пропоноване використання: як харчова добавка змішуйте 1 мірну ложку на день з 240 мл води, молока або улюбленого напою або відповідно до рекомендацій лікаря.
Інші інгредієнти: тільки доломітовий порошок.
Попередження: для здорових людей віком від 18 років. Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням, якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте ліки або страждаєте на якесь захворювання. Зберігати у недоступному для дітей місці. Зберігати у сухому та прохолодному місці. Вміст продається за вагою, а чи не за обсягом. Можливе невелике усадження продукту. Не використовуйте продукт, якщо захисна плівка пошкоджена або відсутня.
Склад | ||
Розмір порції: 1 мірна ложка (1 г) | ||
Кількість порцій: 227 | ||
Кількість на порцію | % від добової потреби | |
Органічний гриб чага (Inonotus obliquus) (плоди) |
1 г | * |
* Добова потреба не визначена. |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
З цим товаром купують
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації