Гараму масала, Garam Masala, Simply Organic, 85 г
Під замовлення(доставка 7-20 днів)
Оптова знижка
Гараму Масала, Garam Masala
Гараму Масала - це суміш спецій, поширених в кухнях Індії, Пакистану, а також деяких інших азіатських країн. Вона застосовується окремо або з іншими приправами. Індійські кухарі використовують її перш за все для ароматизації м'яса і птиці, і вони найчастіше додають її безпосередньо перед тим, як подавати їжу, а не під час приготування. Рецепти для масала варіюються в залежності від регіонів, а також окремих кухарів, які при необхідності придумують нову масалу для кожного блюда. По всій Індії існує безліч рецептів відповідно до регіональнім і особистим смаком. Компоненти суміші підсмажують, а потім об'єднуються разом. Універсальна, помірно гостра індійська приправа Гараму масала - традиційний інгредієнт в таких стравах індійської кухні, як тандури, самса, корми і дхал. Для отримання більш докладної інформації ви можете звернутися до менеджерів сайту Biotus.
пропоноване використання
Додавайте в супи і рагу. Натирайте м'ясо і птицю перед обжаркой або посипте перед подачею на стіл. Для приготування простого індійського супу дхал з'єднайте з приготованою сочевицею. Змішайте з невеликою кількістю води до утворення густої маси. Подавайте як соус до страв з м'яса, риби та птиці. Змішайте з розм'якшеним маслом або посипте приготовлену зелену квасолю, пастернак, картоплю, моркву або кабачок. Додайте в сметану або йогурт, щоб приготувати соус, або посипте печена картопля. Додавайте в соуси для м'яса і птиці, основу яких складає цибулю. Додавайте в плов та інші страви зі злаків. Приготуйте на швидку руку освіжаючу індійську РАЇТО: змішайте нарізаний огірок зі звичайним йогуртом, приправленим Гараму масала. Подавайте з гострими стравами.
Інші інгредієнти:
Органічний кардамон, органічна кориця, органічні гвоздики, органічний кмин, органічний чорний перець, органічний коріандр.
Питання клієнтів
Задайте своє питання
З цим товаром купують
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації