Бальзамічний оцет з білими грибами, Balsamic Vinegar, FINI, 150 мл
Бальзамічний оцет з Модени з білими грибами, Balsamic Vinegar of Modena with Porcini Mushrooms
Бальзамічний оцет є кисло-солодкого приправою з витриманого в дубових бочках виноградного сусла. Бальзамічний оцет темного який колір з фруктовим ароматом і густої консистенції з Модени !!! Бальзамічний оцет використовують у харчовій промисловості для приготування всіляких страв. Його використовують в якості добавки для салатів, супів, різних соусів, маринадів, для вишуканих десертів з пікантним смаком. Додайте пару крапель бальзамико в звичайну їжу, і вона стане унікальним шедевром на Вашому столі. На сайті Biotus можна не тільки купити і ознайомитися з продукцією, але також отримати повну інформацію у наших консультантів.
Пропоноване використання:
Дуже добре підходить до м'яса, птиці, риби, овочів, салатів, бутербродів, сиру і навіть свіжими фруктами і десертами. Може зберігатися при кімнатній температурі навіть після розтину.
Інші інгредієнти:
Бальзамічний оцет модена 60% (винний оцет, концентрований виноградний харчовий крохмаль, білі гриби 1%, ароматизатор, сіль.
Попередження: охолодження не потрібно.
склад | ||
Розмір порції: 1 ст. (15 мл) | ||
Порцій в упаковці: 10 | ||
Кількість на порцію | добова потреба | |
калорії | 35 | |
Загальний жир | 0 г | 0% |
натрій | 75 мг | 3% |
всього вуглеводів | 8 г | 3% |
цукор | 5 г | |
протеїн | 0 г | |
Відсоток добової потреби заснований на дієті в 2000 калорій |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації