Амарант органічний, ORGANIC COUNTRY, 350 г
Амарант органічний
Насіння амаранту, в першу чергу, є джерелом чудесного за своїми властивостями масла, ціннішого, ніж обліпихи. Їх можна вживати обсмаженими. При нагріванні зерна розтріскуються і набувають приємний горіховий смак. Амарант містить багато вітамінів, мінеральних речовин і мікроелементів, біологічно активних речовин, що істотно підсилює його антиоксидантні властивості. Спектр дії амаранту поширюється на лікування: запальних процесів сечостатевої системи, хронічної виразки шлунка і шлункових захворювань, діабету, опіків, ожиріння, атеросклерозу, анемії, авітамінозу, стенокардії, гіпертонії і, що дивно, псоріазу - хвороби, яка вважається невиліковною. Крім того, це чудо-рослина дає потужний регенеруючий і омолоджуючий ефект, зміцнюючий імунну систему, допомагає в лікуванні променевої хвороби, в очищенні організму від солей важких металів, токсичних речовин, радіонуклідів. Він сприяє підвищенню рівня гемоглобіну і істотного збільшення кількості еритроцитів в крові. В цілому, можна сказати, що амарант надають потужний оздоровчий і довгострокове профілактичний вплив на весь організм. Борошно і крупа з насіння використовуються в якості найцінніших харчових добавок у виробництві дієтичних продуктів харчування: каш, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів, дитячого харчування. При додаванні її в пшеничне борошно, випечені хліб і здоба набувають цілющі властивості і довго не черствіють. З цим, а також багатьма іншими корисними продуктами для здоров'я дорослих і дітей ви можете ознайомитися більш детально на сайті Біотус.
застосування:
1/4 склянки амаранту з 3/4 чашкою рідини (бульйон або томатний сік) варити протягом 30 хвилин.
Амарант ідеально підходить всім, у кого алергія на глютен. З амаранту готують як кашу, додаючи в неї сухофрукти або горіхи, а також з неї готують борошно, з якої печуть дуже смачний хліб, він володіє горіховим незабутнім смаком, який обожнювали в стародавні часи. Варитися амарант приблизно 35- 40 хвилин. пророщування Зерно амаранту вимити, помістити між двох шарів мокрою бавовняної тканини. Верхню частину бавовняної тканини час від часу зволожувати до появи паростків амаранту. Зазвичай паростки амаранту з'являться на другу добу. Вживати пророщений амарант можна коли паростки досягли 2 мм у висоту.
Інші інгредієнти:
Органічна незбиране зерно амаранту.
Умови зберігання: Зберігати в сухих, добре вентильованих приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів. Уникати впливу прямих сонячних променів. Номер партії співпадає з датою фасування. Термін зберігання - 12 місяців. Дата фасування вказана на упаковці
склад: | ||
Порція: 1/4 склянки (47 г) | ||
Порцій в упаковці: 10 | ||
В одній порції | % Від добової потреби * | |
калорії | 371 | |
білки | 14,0 г | |
всього жирів | 7 г | |
всього вуглеводів | 65 г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації