Facebook Pixel

Амарант органічний, ORGANIC COUNTRY, 350 г

Країна виробник: Україна
гарантія якості
Код товару: 36692
Штрих-код: 4820200941219

Знятий з виробництва

104 грн
Нові товари ORGANIC COUNTRY
Продавець: Biotus
Biotus
Опис

Амарант органічний

Насіння амаранту, в першу чергу, є джерелом чудесного за своїми властивостями масла, ціннішого, ніж обліпихи. Їх можна вживати обсмаженими. При нагріванні зерна розтріскуються і набувають приємний горіховий смак. Амарант містить багато вітамінів, мінеральних речовин і мікроелементів, біологічно активних речовин, що істотно підсилює його антиоксидантні властивості. Спектр дії амаранту поширюється на лікування: запальних процесів сечостатевої системи, хронічної виразки шлунка і шлункових захворювань, діабету, опіків, ожиріння, атеросклерозу, анемії, авітамінозу, стенокардії, гіпертонії і, що дивно, псоріазу - хвороби, яка вважається невиліковною. Крім того, це чудо-рослина дає потужний регенеруючий і омолоджуючий ефект, зміцнюючий імунну систему, допомагає в лікуванні променевої хвороби, в очищенні організму від солей важких металів, токсичних речовин, радіонуклідів. Він сприяє підвищенню рівня гемоглобіну і істотного збільшення кількості еритроцитів в крові. В цілому, можна сказати, що амарант надають потужний оздоровчий і довгострокове профілактичний вплив на весь організм. Борошно і крупа з насіння використовуються в якості найцінніших харчових добавок у виробництві дієтичних продуктів харчування: каш, хлібобулочних, макаронних, кондитерських виробів, дитячого харчування. При додаванні її в пшеничне борошно, випечені хліб і здоба набувають цілющі властивості і довго не черствіють. З цим, а також багатьма іншими корисними продуктами для здоров'я дорослих і дітей ви можете ознайомитися більш детально на сайті Біотус.

застосування:

1/4 склянки амаранту з 3/4 чашкою рідини (бульйон або томатний сік) варити протягом 30 хвилин.

Амарант ідеально підходить всім, у кого алергія на глютен. З амаранту готують як кашу, додаючи в неї сухофрукти або горіхи, а також з неї готують борошно, з якої печуть дуже смачний хліб, він володіє горіховим незабутнім смаком, який обожнювали в стародавні часи. Варитися амарант приблизно 35- 40 хвилин. пророщування Зерно амаранту вимити, помістити між двох шарів мокрою бавовняної тканини. Верхню частину бавовняної тканини час від часу зволожувати до появи паростків амаранту. Зазвичай паростки амаранту з'являться на другу добу. Вживати пророщений амарант можна коли паростки досягли 2 мм у висоту.

Інші інгредієнти:

Органічна незбиране зерно амаранту.

Умови зберігання: Зберігати в сухих, добре вентильованих приміщеннях, не заражених шкідниками хлібних запасів. Уникати впливу прямих сонячних променів. Номер партії співпадає з датою фасування. Термін зберігання - 12 місяців. Дата фасування вказана на упаковці

Склад
склад:
Порція: 1/4 склянки (47 г)
Порцій в упаковці: 10
  В одній порції % Від добової потреби *
калорії 371  
білки 14,0 г
всього жирів 7 г
всього вуглеводів 65 г

Питання клієнтів

Немає питань

Задайте своє питання

Питання буде показаний після модерації.

    Всі відповіді будуть відображатися після модерації.

    Відгуки покупців

    0

    0 відгуки

    Фільтри
    Дата
    рейтинг Корисність

    Відгуків немає

    Напишіть відгук
    Отримайте 40 грн на бонусний рахунок за відгук з фото або відео товару*
    * Деталі акції за посиланням
    Додати відгук
    • Як ви оцінюєте цей товар?

    Посилання на відео з Youtube

    Додавайте до 10 зображень в форматах .jpeg, .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

    Відгук буде показаний після модерації.

    loader
    Ви відправили відгуки модераторам.
    5% від кожного замовлення йде на допомогу зсу. Все для нашої перемоги! Слава Україні!
    -10% на перше замовлення після реєстрації*. Промокод: new10