Facebook Pixel

Ампульна сироватка для обличчя з колагеном та гіалуроновою кислотою, 100 мл

Країна виробник: США
Код товару: 71042

В наявності

381 грн
Продавець товару Написати продавцеві Поскаржитись
Опис
Сироватка, яка допомагає відновити та підтримати здоровий стан шкіри будь-якого типу, має анти-ейдж ефект, регулює природний гідробаланс шкірного покриву, усуває зморшки, робить шкіру більш пружною. Містить пептиди – короткі ланцюжкові протеїнові зв'язки, чиї молекули складаються із двох і більше залишків амінокислот. У косметології є одним із найбільш дієвих активних інгредієнтів засобів для догляду за шкірою. Посилена цілющими екстрактами та гіалуроновою кислотою. Унікальна формула цієї сироватки дозволяє компонентам глибоко проникати в тканини та надавати зволожуючий та омолоджуючий ефект. Регулярне застосування продукту перетворює тон та мікрорельєф – шкіра розгладжується, стає пружною та м'якою, вирівнюється за тоном. Сироватка бореться із проблемами, які провокує дегідратація. Дія ампульної сироватки помітна вже після декількох застосувань. Курс застосування допомагає впоратися з тьмяністю тону, зморшками, в'яненням. Цьому засобу властива багатофункціональність, тому він виконує такі завдання: - підвищує пружність та еластичність шкіри; - розгладжує мімічні зморшки та робить менш вираженими глибокі; - покращує тон та колір обличчя; - омолоджує та освіжає шкіру; - усуває запалення та роздратування. Крихітний розмір молекул дозволяє речовинам проникати в глибокі шари шкіри і діяти на шкіру зсередини. Рекомендації щодо застосування: після вмивання на очищене обличчя та шию нанесіть невелику кількість сироватки. Поступово розподіліть легкими рухами, що масажують, до повного вбирання. Підходить для всіх типів шкіри, особливо сухий. Застосовувати за необхідності.
Склад
вода, гліцерин, гіалуронат натрію (1000 мг), ПЕГ-40 гідрогенізована рицинова олія, карбомер, комплекс пептидів, амінокислот та мікроелементів морського колагену (500 мг), триетаноламін, екстракт Camellia Sinensis (камелії), екстракт Ascophyllum Nodosum (аскофілуму), екстракт Simmondsia Chinensis (жожоба), екстракт кореня Glycy rhiza Glabra (солодки), екстракт Hamamelis Virginiana (гамамелісу), лактоза, сорбат калію, бензоат натрію, парфум.

Питання клієнтів

скільки ампул в коробці?

Доброго дня, Валентина! Цей товар продає інший Продавець: Місечко Володимир Максимович, тому я не можу відповісти на Ваше запитання. Можу запропонувати альтернативний варіант, що є у нас в продажу, на Біотусі: Код товару : 63344 Сироватка для обличчя White Mandarin Мікс водоростей Active Lifting 30 мл. Та ще: Код товара 38845 Сироватка для обличчя з колагеном, Collagen Glow Serum, HOLLYSKIN, 50 мл. До їхнього складу входить гіалуронова кислота. Але цей товар під замовлення, тобто доставка через 7-20 днів.

Відповідь: співробітник Biotus на 20 жовтня 2023 р.
Додати відповідь

Задайте своє питання

Питання буде показаний після модерації.

    Всі відповіді будуть відображатися після модерації.

    Відгуки покупців

    0

    0 відгуки

    Фільтри
    Дата
    рейтинг Корисність

    Відгуків немає

    Напишіть відгук
    Отримайте 40 грн на бонусний рахунок за відгук з фото або відео товару*
    * Деталі акції за посиланням
    Додати відгук
    • Як ви оцінюєте цей товар?

    Посилання на відео з Youtube

    Додавайте до 10 зображень в форматах .jpeg, .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

    Відгук буде показаний після модерації.

    loader
    Ви відправили відгуки модераторам.
    5% від кожного замовлення йде на допомогу зсу. Все для нашої перемоги! Слава Україні!
    -10% на перше замовлення після реєстрації*. Промокод: new10