Facebook Pixel

Пробінорм Артлайф 30 кап

Код товару: 59647

Немає у наявності

433 грн
Нові товари Артлайф
Продавець товару Написати продавцеві Поскаржитись
Опис
  Комплекс еубіотиків успішно виконує своє призначення, якщо забезпечує ефективне зростання колоній у кишечнику біфідо- та лактобактерій, які мають імуномоделюючу та противірусну активність.

 

Штами біфідо- та лактобактерій в комплексі «Пробінорм» сприяють процесам ферментативного перетравлення їжі, стимулюють активність лімфоїдного апарату, синтез імуноглобулінів, приймають участь у виведенні токсинів та виробляють активні речовини, що регулюють багато функцій організму.

 

 Біфідобактерії прискорюють перетравлення білків, вуглеводів, жирів, руйнують грубу рослинну клітковину, приймають участь у синтезі та всмоктуванні вітамінів групи В, вітаміну К, фолієвої та нікотинової кислот, підвищують активність лізоциму, сприяють синтезу незамінних амінокислот, зменшенню проникності тканинних бар’єрів для токсичних продуктів патогенних організмів.

 Лактобактерії мають здатність виробляти антибактеріальні речовини, які перешкоджають зростанню та знищують хвороботворні мікроорганізми. Біфідо- та лактобактерії активно приймають участь в процесах травлення та всмоктування, стимулюють перистальтику кишечнику.

«Пробінорм» вироблений за запатентованою біотехнологією мікрокапсулювання (патент №2262530). Бактерії поміщаються в тонку мікрокапсулу, вкриту захисною оболонкою з біополімерних речовин, яка забезпечує стійкість до кислотного середовища шлункового вмісту та до інших впливів. Ядром мікрокапсули є каркас з природних волокон, які є поживним середовищем для бактерій. Це зберігає властивості бактерій тривалий період, включаючи час транспортування до місця їх активної життєдіяльності. Вітаміни та пребіотичні речовини в оптимізованому дозуванні підвищують здатність мікроорганізмів до виживання. Фермент папаїн забезпечує повноцінне травлення в період заселення кишечнику бактеріями, сприяючи їх найкращій приживаності та активізації.

Мікрофлора кишечнику приймає участь у багатьох процесах організму. Її нормальний баланс забезпечує активацію вироблення імуноглобулінів. Природний рівень імуноглобулінів G активізує синтез колагену, попереджає зневоднення шкіри, нейтралізує токсини. Комплекс «Пробінорм» включений до антивікової лінії косметики «Probiocosmetics», так як він багаторазово підвищує ефективність її застосування.


1 капсула вагою 0,600 г містить:

біфідогум (bifidum adolescentis) – 120 мг, артишок американський (корінь) – 101 мг, ацідогум (lactobaсillus acidophilus) – 45 мг, лактогум (lactobacillus plantarum) – 45 мг, глюкозу – 25
мг, пара-амінобензойну кислоту – 4 мг, папаїн – 3 мг, цистеїн – 2,5 мг, нікотинамід – 1 мг,
рибофлавін – 0,1 мг, допоміжні речовини: капсулу желатинову, лактозу, крохмаль картопляний, тальк, кальцій трифосфат, кальцію стеарат, коллікут, гідроксипропілметилцелюлозу, поліетиленгліколь.

 

Рекомендації до застосування, дозування: приймати дорослим та дітям старше 12 років по 1 капсулі 2 рази на день під час їжі. Тривалість приймання – від 14 днів. За рекомендацією лікаря тривалість приймання може бути змінена.


Показання:

стан після антибактеріальної терапії та впливу токсинів

дисфункції травлення, порушення всмоктуванні їжі

знижена кислотність шлункового соку

хронічні захворювання органів травлення


Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів продукту.


Покупці також цікавились Схожі товари
Акція -7%
Придатний до 10/2025
Трифала 60 таблеток по  550 мг для схуднення, детоксу, очищення організму
Акція -12%
Капсули Супер Годжі №60 для комфортного схуднення
Акція -14%
Придатний до 10/2025
Жіноче здоров'я, для репродуктивної системи  Ашока (Ashoka)
Акція -10%
Фукоїдан (онкопротектор, протипухлинний)

Напишіть відгук

В наявності (закінчується)

568 грн

Питання клієнтів

Немає питань

Задайте своє питання

Питання буде показаний після модерації.

    Всі відповіді будуть відображатися після модерації.

    Відгуки покупців

    0

    0 відгуки

    Фільтри
    Дата
    рейтинг Корисність

    Відгуків немає

    Напишіть відгук
    Отримайте 40 грн на бонусний рахунок за відгук з фото або відео товару*
    * Деталі акції за посиланням
    Додати відгук
    • Як ви оцінюєте цей товар?

    Посилання на відео з Youtube

    Додавайте до 10 зображень в форматах .jpeg, .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

    Відгук буде показаний після модерації.

    loader
    Ви відправили відгуки модераторам.
    5% від кожного замовлення йде на допомогу зсу. Все для нашої перемоги! Слава Україні!
    -10% на перше замовлення після реєстрації*. Промокод: new10