Закваска бактеріальна Йогурт з лактулозою, VIVO, 4 флакона
Закваска бактеріальна Йогурт з лактулозою, VIVO - це джерело біфідо-і лактобактерій в формі закваски для йогурту домашнього приготування. Закваска має натуральний смак і багато корисних властивостей як для дитини, так і для дорослих. У приготуванні Йогурт дуже простий, і він є відмінним кисломолочним продуктом для раціону всієї родини. Вживання закваски нормалізуючий травлення, відновлюючий мікрофлору кишківника, покращує перестальтику кишківника, покращує обмін вещесвт, зміцнюючий імунітет. Йогурт містить в складі доброзичливі бактерії, які при контакті з молоком активно розмножуються і роблять продукт густим, з ніжною консистенцією, без крупинок, з натуральнім і приємним смаком. Біфідо і лактобактерії, вступаючи в кишечник, підвищують захисний бар'єр, перешкоджають проникненню мікробів і токсинів, пригнічують активність патогенної флори, попереджають розвиток інфекційних захворювань і гнильних бактерій, усувають подразнення кишківника, покращують всмоктування вітамінів, мінералів, корисних речовин, що надходять з їжею, запобігають виникненню алергічних реакцій. Регулярне вживання йогурту з лактулозою сприяє нормальній життєдіяльності організму, профілактиці шлунково-кишкових захворювань, підтримує і відновлюючий здоров'я урогенітальної системи, верхніх дихальних шляхів, шкірних покривів і слизових оболонок. Лактулоза, досягаючи кишківника, стимулює ріст і розвиток корисних біфідо-і лактобактерій. Відмінний продукт без добавок для щоденного вживання всією сім'єю, при бажанні можна додавати улюблені фрукти. Закваску також можна приймати в чистому вигляді як пробіотики, для відновлення мікрофлори кишківника і нормалізації травлення.
На сайті Biotus можна не тільки купити і ознайомитися з продукцією, але також отримати повну інформацію у наших консультантів.
VIVO, Закваска бактеріальна Йогурт з лактулозою, 4 флакона.
Пропоноване використання: в тепле молоко (1-3 літри) (40 ° С - трохи тепліше тіла) додайте 1 флакон закваски. Ретельно перемішайте, загорніть каструлю в великий рушник, щоб суміш залишалася теплою. Залиште сквашуватися на 6-8 годин в теплому місці. Коли продукт загус, охолодіть його в холодильнику і ваш йогурт готовий!
Попередження: зберігати в холодильнику (при температурі +2 .. + 6) - 12 місяців. Не застосовувати при індивідуальній непереносимості лактози. Перед початком застосування дитиною до 1-го року проконсультуйтеся з лікарем. Кількість продукту для одноразового годування дитини зазначено в інструкції. Зберігати в оригінальній упаковці. Після розтину пакетика продукт вжити відразу. Зберігання продукту в розкритій упаковці не допускається. Допускається відхилення в температурному режимі зберігання під час транспортування, температура не повинна перевищувати +30 ° С протягом 10 діб.
Розмір порції: 1 флакон | |
Кількість на 100 г | |
калорії | 276 |
жири | 0,5 г |
білки | 8,0 г |
вуглеводи | 60,0 г |
Інгредієнти: | |
лактулоза | |
Streptococcus thermophilus | |
Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus | |
Lactobacillus acidophilus | |
Bifidobacterium lactis |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації