Сироватковий протеїн, Whey Protein, Progress Nutrition, полуниця, 500 г
Під замовлення(доставка 20-30 днів)
Варіанти фасування
Оптова знижка
З цим товаром купують
Сироватковий протеїн, Whey Protein, Progress Nutrition - харчова добавка для зростання сухої м'язової маси, прискорення відновлення після тренувань, збільшення сили та витривалості, вгамування голоду. Сироватковий протеїн містить багатий амінокислотний склад. Продукт виготовлений з молока корів, які не отримують антибіотики або рекомбінантний гормон росту великої рогатої худоби . Продукт є відмінним підживленням для спортсменів, які шукають якісний протеїн і стежать за кількістю вуглеводів, що споживаються, і сприяє максимальної продуктивності, підвищенню сили, припливу енергії. Ви забудете, що таке втома і слабкість, тому що протеїн та його багатий склад сприяє покращенню фізичної форми та підвищення продуктивності тренувань. Сироватковий протеїн бере участь у виробництві ДНК (джерело цистеїну та метіоніну), сприяє збільшенню м'язової маси тіла, покращенню роботи імунної системи. Whey Protein ідеально підходить для чоловіків та жінок зі схильних до повноти, і для всіх тих, хто хоче мати гарне тіло. Whey Protein від Progress Nutrition добре поєднується з рідиною і має смак полуниці.
На сайті Biotus можна не тільки купити та ознайомитись з продукцією, але також отримати повну інформацію у наших консультантів.
Progress Nutrition, Whey Protein, Strawberry, 500 g.
Спосіб застосування: змішайте 1 порцію (28 г = 1 мірна ложка = 3 столові ложки) порошку з 250 мл води у шейкері. У дні тренувань приймайте 1 порцію вранці та 1 порцію відразу після тренування. У дні відпочинку вживайте 1 порцію вранці та 1 порцію на день.
Інші інгредієнти: концентрат білкової сироватки 84%, какао-порошок зі зниженим жиром, L-глютамін, вершки [(частково гідрогенізований кокосовий жир, знежирене сухе молоко, емульгатори (E471, E472a), сироп глюкози, сахароза, молочний калію), засіб проти злипання (фосфати кальцію)], загусник (целюлозна камедь), ароматизатори, L-аргінін, сіль, емульгатор: лецитин (соя), L-лейцин, підсолоджувач (сукралоза), L-ізолейцин, L-валін.
Не містить: глютену, цукру.
Попередження: проконсультуйтеся з лікарем перед застосуванням цього препарату. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Протипоказано приймати, якщо у Вас індивідуальна непереносимість окремих компонентів продукту. Не рекомендується використовувати особам віком до 18 років, у період вагітності та лактації. Категорично заборонено приймати при патологіях печінки, захворюваннях шлунково-кишкового тракту, цукровому діабеті. Продукт не замінює різноманітне та збалансоване харчування та здоровий спосіб життя. Зберігати у місцях, куди немає доступу маленькі діти. Щільно закривати упаковку з продуктом, не допускаючи проникнення вологи всередину.
Розмір порції: 28 г | ||||
Кількість порцій: 36 | ||||
Кількість на 100 г | % від добової потреби ** (100 г) | Кількість на 1 порцію (28 г) | Кількість на 2 порції (56 г) | |
Енергетична цінність | 1740 кДж/412 ккал | 21% | 487 кДж/115 ккал | 974 кДж / 231 ккал |
Жири | 8.9 г | 31% | 2.5 г | 5.0 г |
У тому числі насичені | 6.1 г | 13% | 1.7 г | 3.4 г |
Вуглеводи | 12 г | 6% | 3.4 г | 6.7 г |
Цукор | 5.7 г | 4% | 1.6 г | 3.2 г |
Білок | 70 г | 140% | 19.6 г | 39.2 г |
Сіль | 1.1 г | 18% | 0.3 г | 0.6 г |
** Відсоток від добової потреби заснований на дієті 2000 калорій /84000 кДж. |
Амінокислоти на 1 порцію (100 г): | |||||
Незамінні амінокислоти (EAAs) | Умовно незамінні амінокислоти (CAAs) | Замінні амінокислоти (NAAs) | |||
Валін* | 3751 мг | Тирозін | 1951 мг | Аланін | 3141 мг |
Ізолейцин* | 3873 мг | Аргінін | 2674 мг | Аспарагінова кислота | 7015 мг |
Лейцин* | 7135 мг | Цистеїн | 2091 мг | Гліцин | 1175 мг |
Гістідін | 1229 мг | Пролін | 3623 мг | Серін | 3116 мг |
Лізін | 6025 мг | Глутамін | 14205 мг | ||
Метіонін | 1541 мг | Глутамінова кислота | |||
Фенілаланін | 2094 мг | ||||
Треонін | 4214 мг | ||||
Триптофан | 1121 мг | ||||
31 010 мг | 25 544 мг | 14 447 мг | |||
Усього ВСАА: 14 758 мг |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Вернуться на сторінку авторизації