Паста з фундука зі смаком молочного шоколаду, Hazelnut Spread, Peanut Butter & Co., 369 г
Під замовлення
Паста з фундука зі смаком молочного шоколаду, Peanut Butter & Co., Chocmeister, Milk Chocolatey Hazelnut Spread
Паста з фундука зі смаком молочного шоколаду багата на антиоксиданти, натуральний білок, велика кількість вітаміну Е, вітамінів групи В, і це далеко не весь список чим багатий фундук. Паста з фундука-смачний і корисний продукт, спробуйте, і вам сподобається! Це нове шоколадно-горіхове масло зроблене за рецептом, склад якого підходить вегетаріанцям. Смачне і солодке воно містить на 40% менше цукру, ніж схожі з ним закуски провідних виробників. Доступно в декількох формах випуску для більш зручного використання. Дуже добре підходить для сумішей з фруктами, як добавка в коктейлі, а також дуже смачно просто з свіжим хлібом. На сайті Biotus також можна не тільки купити, а ознайомитися з продукцією, отримати повну інформацію у наших консультантів.
застосування
Наності на тости, додавайте в вівсянку, йогурт, печиво або кекс.
склад
Каніковий цукор, фундук, какао-порошок, пальмова олія, сухе знежирене молоко, екстракт коріння цикорію, лецитин (з соняшнику), натуральний ванільний ароматизатор.
склад: | ||
Порція: 2 ст. (37 г) | ||
Порцій в упаковці: близько 10 | ||
В одній порції | % Від добової потреби * | |
калорії | 200 | |
Калорії від жирів | 100 | |
всього жирів | 11 г | 17% |
жир | 3,5 г | 18% |
Транс-жири | 0 г | 0% |
холестерин | 0 мг | 0% |
натрій | 20 мг | 1% |
всього вуглеводів | 20 г | 7% |
Харчові волокна | 5 г | 20% |
цукор | 15 г | |
Білка | 4 г | |
Вітамін А | 0% | |
Вітамін С | 0% | |
кальцій | 6% | |
Залізо | 4% | |
* Добова потреба розрахована на 2000 калорій дієти. |
калорії | 2,000 | 2,500 | |
всього жирів | Менше ніж | 65 г | 80 г |
жиру | Менше ніж | 20 г | 25 г |
холестерин | Менше ніж | 300 мг | 300 мг |
натрій | Менше ніж | 2400 мг | 2400 мг |
всього вуглеводів | 300 г | 375 г | |
Харчові волокна | 25 г | 30 г |
Питання клієнтів
Задайте своє питання
Відгуки покупців
0
Вернуться на сторінку авторизації